Här borde det stå en bra rubrik

Snart så ska jag och mamma åka och handla lite saker till nyår nere i centrum. Sugna på att veta vad jag ska göra? Berättar senare i ett annat inlägg med nyårs outfiten. Kan iaf säga att jag inte kommer att vara hemma så det blir en liten bloggpaus över helgen.
Har lite bloggtorka just nu men bloggar med fler roliga inlägg senare i dag:)
Puss

Till Elise

Överraska mig med bilderna, fast du måste inte använda alla. Vill gärna ha en rosa design:)

New

Skiita nöjd, glömde dock att köpa ny värmespray-.-

Aptrött och huvudvärk

Kom hem från Freja nån gång mitt på eftermiddagen men har inte orkat blogga sen dess för dirkt när jag kom hem fick jag världens huvudvärk och somnade sen på soffan, hehe. Kämpade mig iaf upp sen och tog lite bilder på sakerna jag köpte så lägger in dom snart. Fast huvudvärken har börjat försvinna dock känner jag mig jättetrött, konstig efersom att jag sov nästan 12 h:o
Testade min nya locktång igår, Jag <3 den!

Drog till täby

Blev väckt av Freja i morse som ringde och frågade om vi inte kunde åka till täby och vem säger nej till det liksom?;) Köpte iaf allt man kan tänka säg + en locktång som jag velat ha sen 2 år tillbaka.
Efter vi varit där hela dagen så åkte vi hem tilll Freja och så ska jag sova här i natt:) Vi har iaf precis testat min nya locktång och snart ska vi måla naglarna. Bilder på allt jag köpte kommer i morgon då jag inte tog med mig min usb sladd hit...

Det här måste med mig hem snart


Renovering pågår

Håller på att göra en ny header och design så har bara ett av blogg.se s teman just nu, bara så att ni vet;)

Bye Bye Boys!

Har varit hemma hos mormor hela dan för i morgon åker småkusinerna hem. Lite tråkigt att dom inte var här så länge men dom flyttar ju hem i sommar:)
Ska kanske åka till täby i morn eller i övermorn med Freja och Emelie (Freja logga in på fb!) så det blir ju inte världens bästa updatering men så får det va. Ska snart slänga in min inköpslista för de saker jag ska ha med mig hem;)
igga mitt face..
Otto var ju sådär social..

hur många lingon finns det då?

Ska snart hälla upp ett glas julmust och sen sätta på Hur många lingon finns det i världen? hihi jättekul ju;)
Imorn så ska jag träffa Otto och Edvin innan dom åker tillbaka till Uganda igen så kommer nog inte blogga under dagen då men det kommer väl upp ett litet inlägg på kvällen kanske:)
Nu börjar internetet bli jätte segt så det här blir dagens sista inlägg..

Julklappar

alltså smycketrädet är nytt, inte själva smyckena;)
jättenöjd.se ;)

Firat jul, igen

Kom hem från farmor och farfar för nån timme sen efter att ha firat jul igen hemma hos dom med pappas släkt. Så fick lite mer julklappar, lägger upp bilder snart! Hade iaf jättemysigt där och åt julbord (för 3:e gången) och så.
Juste, Hanna och Freja (eller nån mer) om ni ser det här så ska ni veta att jag är väldigt shopping sugen just nu...

höhö, blev vampyr på bilden!

Vår julgran


Dagens outfit



Jag har en åsikt.

Det är ju typ jättemånga som läggar ut massa bilder på sina dyra julklappar på fb. Men ni som gör det kan ju kasnke tänka er för innan ni gör det, för tänk alla som kanske inte får en Iphone Dator Systemkamera osv.?  De kanske blir glada för en liten småsak och sen loggar in på fb och blir jätteledsna. Eller ens föräldrar kanske inte har råd med massa dyra julklappar? Man får ju bli glad för sin julklapp men man behöver ju inte skryta direkt.
Jag önskade mig tex en Ipad men fick inte det fast jag blev ju inte direkt ledsen men andra kanske blir det?
Detta är bara min åsikt så ni får ju såklart tycka som ni vill!


Mina julklappar -än så länge

Det här fick jag av Freja, Tack sötnos!
Och dom här fick jag av Emma, Tack:)

God Jul!

Har haft en jättebra julafton fast några av mina kusiner var sjuka så dom kunde inte komma till mormor, men men. Har tagit lite bilder på julgranen och mina julklappar så jag visar dom strax. Doch fick jag inte jätte många julklappar eftersom att vårt kök som vi håller på att bygga om kostar supermycket. Men jag är nöjd ändå:)
Juste ficlk 1000 kr av mamma och pappa och kommer ju få mer av farmor så kommer kansska köpa en dator för det men har inte riktigt bestämt mig. (Behöver bara betala hälften av en i såfall)
Fick min mobil igår, overhappy face:D

Kalas idag

Har precis ätit lite lunch med Ulla och Sonja som kom förbi en liten sväng.
Eftermiddagens planer är att Mamma, syrrorna och jag ska gå upp till mormor för att fira min kusin Otto som fyller sju år idag. Så vi ska äta lite tårta och sånt där och kanske middag sen.
Igår var mamma och jag och storhandlade till julafton så ikväll och lite imorn så ska jag hjälpa henne att laga mat och baka julgodis och i morn ska jag gå upp till mormor på förmiddagen för att hjälpa henne att städa tills hela stora tjocka släkten kommer;)
Japp ni hör ju att det kommer bli svårt för mig att hinna med att blogga dom närmsta dagarna men kommer iaf att försöka.
Tar med kameran till mormor så bilder kommer i kväll eller i morn:)

Ska nog sy en helt egen tröja på lovet, eller vad tycker ni?:D

Anledningen till sugig update..

..är att internetet inte har fungerat, men så kan det ju bli ibland.
Behöver nog inte berätta så mycket om går dagen förutom att vi fick jullov, Yippiee:D
Iaf så idag så åkte Mamma och Karin in till täby så Freja och jag följde med och där träffade vi Wille så vi gick runt där i några timmar och så åt vi på donken och så. Dock fick jag inte med mig något nytt hem men tänkte ju stor shoppa sen efter jul när man är rik igen;) Fast mamma och jag köpte två snygga ringar som jag ska få i julklapp!
Fick lite presenter igår också men tänkte visa dom tillsammans med alla andra julklappar sen.

Om en stund..

..ska jag åka tillbaka till skolan för att se på lillasysters teater som hennes klass har gjort. Fast innan det ska mamma och jag åka och handla lite fika till i morn då vi ska typ städa, se på film "Älska mig", spela spel, fika och allmänt slappa i skolan;) Bloggar när jag kommer hem!
oldiie

Outfit

Orkade inte vara så kreativ i morse så det blev den här enkla outfiten

Winterland

Julkänsla

20 dec

Haha, duktig jag är på att komma på rubriker?
Vi fick sluta vid 1 idag (nice huh?) så kom typ hem vi halv 2 och gick genast ut och fotade snön lite grann, så bilder kommer snart!
Ska snart fika lite och sen har jag ju hela eftermiddagen på mig att göra vad jag vill. Så räkna med bra update;)

Grattis Freja!

Idag fyller Freja beestis 13 år, Grattis gumman! Älskar dig mest, vi för alltid you know;) <3
Så jävla många minnen med dig alltså

God Natt!

Rubriken säger allt! Uppdaterar kanske efter skolan imorn..

christmas feeling

Och på torsdag ska julgranen opp;)

Outfit + facelook


Hemma nu

Kom hem för typ 20 minuter sen efter att ha varit hos mormor med Edvin och Otto. Haha blev tvingad till att vara häst i ca 2 timmar, det var ju ganska kul dom första 10 minutrarna..
Har tagit lite bilder till bloggen nu för en gångs skull, duktig jag är!
Juste fick lite julklappar av Wille och Hanna idag, men skulle ju ha gett till Hanna och Wille också men glömde men dom för sina några dagar efter julafton;)
Kommer mer inlägg snart!
Tack Wille och Hanna!<3

filmtime

Ska snart äta middag och sen titta på nån film. Efter det så blir det duschen och plugg. Där hade ni min kväll kortfattat;)
Blir nog inte så mycket mer update idag. Ointressant inlägg det här blev, men men.
Puss

Want

Hittade faktiskt allt på Gina!

Kyrkan, Plugg, Kusiner

Min dag i korthet typ. Började med att åka till nån kyrka för att lyssna på syster när hon spelade piano och sen när vi kom hem så satte jag mig och pluggade inför provet imorn men kan typ fortfarande ingenting-.- det kommer nog inte gå så bra hehe. Iaf så kom kusinerna på eftermiddagen och vi fikade och så och nu så åkte dom precis hem. Det blir ju ingen vidare uppdatering nu men vill ju tillbringa så mycket tid med kusinerna innan dom åker tillbaka till Uganda så ni får ha lite förståelse;)
Glömde tyvärr att ta bilder men tar med kameran till mormor imorn så då kanska det blir bildbomb i morgon kväll:)
Juste, funderar på en tävling! Kommentera om du tycker att jag ska ha det!

Måste börja...

..fixa mig och så snart för jag ångrade mig och ville hellre åka till mormor för att vara där när Otto och Edvin kommer! Det kommer inte bli så mycket uppdatering i tanke på att jag vill ju tillbringa den mesta tiden med kusinerna idag;)
Men bloggar när jag kommer hem ikväll eller det kanske kommer ett litet inlägg mitt på dagen idag.
arkiiv

Tröjan

Sydde ju klart min tröja i torsdags men dumma internet har hindrat mig från att lägga in bild. Fast nu så funkar det igen, så här kommer resultatet!
Hiss/Diss? Hiss enligt mig iaf:)

ooh noo!

Anledningen till att det inte kom några inlägg igår var att internetet inte funkade alls så kunde inte blogga då:( Men det är ju så mycket runt jul nu så har inte hellr så mycket tid.
Iaf så vaknade jag vid halv nio (tidigt?) och gick och satte mig framför tv och tittade på julkalendern och nu har jag precis ätit frukost. Och gissa vad som händer idag? Jo mina småkusiner Otto och Edvin kommer till Sverige så i eftermiddag så ska vi åka hem till mormor ,för dom ska bo där ett tag, och äta middag där med dom:D Har saknat dom jättemycket!
Innan det så ska iaf mamma, Karin och jag åka en sväng till täby för de sista inköpen av julklappar.
Juste igår efter skolan drog jag direkt till centrum med mamma men fick bara med mig lite underkläder hem.
Old! (igga mitt face)

bajskorv

Det går inte att ladda upp bilderna men ser om det går imorn istället... Har absolut ingen att blogga om nu och är supertrött så det kommer nog inga fler inlägg idag men lovar er bättre updatering i morn i stället:)
puss

drog till centrum med bestoo

Kom på imorse att jag behövde köpa fika till spanskan som vi ska fika där (nice huh?) så efter skolan så drog Freja och jag till centrum och tittade runt där. Juste vi fick världens galnaste bussresa hem. Det började med att vi höll på att missa bussen men han med ändå, och sen så körde busschaufören fel och åkte in till margretelund för att vända. Men sen så tog han en väg med jättestora gupp på och han körde som en galning så det kändes som att åka berg och dalbana! Haha, shit vad vi skarattade!
Juste sydde klart min tröja på slöjen idag och blev jätte nöjd, lägger upp bilder snart:)
Smakprov!

Till Hanna

Gjorde en header till dig som jag sa att jag skulle göra<3 Kommentera om du vill ha den eller inte! blir inte direkt ledsen om du inte vill för gjorde den ändå ganska snabbt;)
Du kan ju ha den över julen iaf, haha;)

I see you

foto: jag

Outfit

Så här såg jag ut idag!

Silver

Målade naglarna helt i silver den här gången, hiss eller diss?
Satte dit lite stenar + målade snöflingor, enkelt och snyggt!

Med i Hannas tävling

Är med i världens sötastes tävling som hon har på sin blogg! Var gärna med där:)
Fet stor länk till dig gumman!<3
http://xxxhannaxxx.blogg.se/
^ Alla klickar där ^

sorry

Bloggade ju ingenting i går men hade jätteont i huvudet och var trött så jag orkade helt enkelt inte sätta mig framför datan då. Men från och med nu så ska jag försöka uppdatera med flera inlägg varje dag, vad sägs om det va? Fast det kanska inte kommer så mycket update runt julafton då jag kommer vara borta mycket.
Kom hem för ganska länge sen och men har typ bara hunnit se på en film och ätit middag nyss. Kommer ge er lite bättre update under kvällen nu:)

med hannis

Hanna följde med mig hem efter skolan, det var typ år sen vi gjorde nåt efter skolan:o Vi har iaf suttit och tittat på massa roliga videos och blirder (altså vääldigt gamla) som vi har på vår dator, hihi vill ni att jag ska lägga upp några?
Nu ska jag låta Hanna göra ett inlägg och sen ska jag väl nörda lite fb och läsa lite bloggar och så:)

Nails

Körde på enkel manikyr med röda streck för lite julkänsla;)

duschaa

Ska nog gå och duscha snart och sen dra mig mot sängen, blev ju väckt kvart i åtta av låten Never say never på högsta volym, hämnden kommer Elsa!! haha
Juste mamma och jag kom överäns om att jag ska få 1000 kr i julklapp av henne och pappa + typ 500 av mormor och 500 av farmor, kommer ju bli stenrik efter julen;)
bjuder..

Vad som händer varje gång Sigrid har tråkigt..

..då sätter hon sig och ritar minst 10 teckningar;)
haha jag längtar!

Dagens enkla..

..outfit!

Vinnarna av veckans blogg!

Vinnarna av veckans blogg är nu utsedda och de blev:
http://simpleeheart.blogg.se/
och
http://egoface.blogg.se/
Grattis till er!
Kommentera gärna om ni tycker att jag ska köra på veckans blogg nån gång igen!:)

Dark brown

Hade en ganska stark blixt på så det ser gankska ljust ut men det är lite mörkare i vekligheten, men vad tycker ni?:)

fullt upp

Förlåt för sämst update men har shoppat julklappar hela helgen, hann inte med allt igår;) Igår så åkte vi iaf till centrum först och var där ett litet tag och sen drog mamma och jag in till stan och var där jääättelänge så när vi kom hem så var jag super trött och orkade inte göra något annat än att se på tv..
Idag så åkte mamma, Karin och jag till IKEA och täby eftersom att vi inte hann med alla inköp igår och så kom jag hem vid 4 typ och därefter så åkte vi till mormor för att käka middag och så kom vi hem nu! Ja där hade ni min fullspäckade helg, blev ju inte så mycket vila som tänkt hehe;)
Juste vad tror  ni att jag har gjort om ni får se den här bilden?:
hihi, bilder kommer strax:D

shopping

Dagens planer är att åka runt i typ hela stockolm med mammi för att handla massa julklappar, och kanske något till mig själv?;) Fast måste börja med att följa med ner till vårat centrum för att Elsa var visst "tvungen" att lyssna på Amy Diamond som skulle sjunga där...
Juste Amanda vann Idol igår, hihi såklart, jag har ju alltid rätt? Tittade på tve i 4 h igår, as länge ju! men så blir det när det bara visas bra program + att jag såg på I taket lyser stjärnorna, grät bara några liter då..
Kommer mer uppdatering ikväll efftersom att jag kommer vara borta hela dagen;)

Nu blir det...

..mys med glasstårta framför idolfinalen!
Jag tycker Amanda borde vinna! Vem tycker ni?:)

Jultips


Har borde det stå en bra rubrik

Kom hem för ca en timme sen och har bara slappat och stickat sen dess. Har faktiskt kommit långt med alla julklapparna men kommer inte hinna göra till alla så gör bara till kusinerna med hjälp av syster;)
Ska bara vara hemma hela helgen och bara vila mig inför dom fartfyllda dagarna som börjar strax, gaah längtar i hjäl mig till julafton!! och nästa lördag kommer Otto & Edvin också:D (dom bor ju i Uganda så träffar inte dom så ofta längre..)
Kommer mer inlägg snart:)
BJUDER!

God morgon

Har lite brottom just nu för måste snart springa i väg till bbussen för att ha idrott nere i sporthallem, skönt att man börjar nio då? aja, uppdaterar när jag kommer hem. Fast ska kanske ner till centrum efter skolan för att köpa hårtonung men uppdaterar annars i kväll:)
Puss

Fixat och trixat

Åt glassen som jag gjorde för ett tag sen (istället för middag;p) och har fixat en liten överaskning till bästis som snart fyller år:D kommer kanske att gjöra en till liten överaskning men det får ni se då, kan inte säga i tanke på att hon nog kommer att se det här, men berättar den 20 december;)
Ska gå och duscha och göra mig lite fräsch och så, kommer kanske att blogga senare..
bilder kommer när prov och skit är avklarat (vilket tar stor plats just nu i vardagen)

Icecream baby!

Kom hem för ett tag sen och har kollat lite på tv. Ska snart gå och göra hemmagjord glass, hihi jätte gött! men nu ska vi tydligen äta middag säger mamma, men är inte dugg hungrig så det struntar jag i;)
Har inga läxor idag så har ju hela kvällen på mig att göra precis vad jag vill, as skönt ju!
Bloggar mera sen,
Puss

Veckans blogg!

Lite sent ute i veckan men men;)
Vinst: länk i ett inlägg + kanske i menyn:)

Outfit


dåliga nyheter för mig

Idag fick jag reda på att vi ska ha ännu ett till prov, två dagar innan skolavslutningen.. i gamla testamentet i Bibeln! Jag tror jag måste dö. Jag kommer aldrig komma i håg allt utantill! Får väl börja öva redan i helgen..
Ska iaf öva lite till engelska provet som vi har i morn men kan typ redan allt så det kommer nog inte bli så länge;)
Lägger in outfit och lite sånt snart.
Puss

ingen mer bloggning idag

Orkar inte göra några mer inlägg idag och hinner inte heller för har mycket att hinna med innan jag ska gå och lägga mig typ som att duscha, plugga, städa, sticka + mycket mer. Men kommer ju att blogga i morgon så sakna mig inte för mycket! haha skoja..
Puss

plugg i stora lass

Kom hem vid fem idag, sent eller? men vi hade ju ridit och och då tar det ju ett tag att fixa i ordning sig + att jag gick hem.. Ska eb pappa om en ny bussremsa så jag slipper gå och frysa häcken av mig i den kolsvarta vintervädret. Oj vad poetisk jag är? haha ointressant det börjar bli nu..
Har iaf suttit med en stor kopp te i handen och ska snart gå och läsa min Frida tidning och sen blir det plugg igen.
Puss

Yippe!

Kolla vad jag såg när jag tittade ut genom fönstret i morse!!:D
Bad quality, I now...

Super trött

Känner mig jättetrött just nu men kunde verkligen inte somna igår så har väl fått typ 5-6 timmars sömn i natt så det känns som om jag ska däcka vilken sekund som helst..Ska nog bara ta en snabb dusch och sen fixa med ridkläderna för i morn och sen blir det sängen, tidig hu?
Juste fixade snö på bloggen för ett tag sen, hiss/diss?
God natt i förväg;)

Want


läxdags

Har precis ätit middag men åt bara en potatis för makrill är så äckligt så man kan spy, bokstavligt talat..
Har pluggat massor (eller kanske inte så mycket hehe) och tittat på tv innan det och tänkte inte så mycket på bloggen då men nu uppdaterar jag ju;)
Kommer iaf göra några till inlägg nu på lvällen och så kommer jag att ge bloggen lite mer "vinter känsla" snart så håll utkik:D
hihi, tomteluvan på hej och hå!

Visste du att?

Det var verkligen jättelänge sen som jag gjorde ett Visste du att? inlägg så gör det nu;)
Iaf så älskar jag månaden december! Den är till och med bättre än augusti som jag fyller år i. Men det är ju så himla mysigt med julen för hela december är ju "jul månaden". Älskar verkligen julafton också och måste säga att det faktiskt är den bästa dagen på året;)
Lite k men nu vet ni det iaf (fast ni har säkert redan märkt det..)
Juste har en fråga, är det bara jag som älskar att se på Kalle Ankas julafton fortfarande? Det är ju super mysigt att sitta där framför tven med kusinerna och mysa;)

Want

Älskar verkligen Fokis kläd/pryl märke Fokiwa och har ju mina favoriter därifrån men det är ju ganska många så lägger bara upp några. Måste verkligen beställa något därifrån någongång!
Kommer kanske lägga upp fler saker någon annan gång!

Nu är jag nöjd!

Vart ju inte så nöjd med min header som jag gjorde förut så nu har jag gjort en ny som jag tycker blev mycket bättre!
Ska snart duscha och sen plugga till proven som vi ska ha snart men det kanske kommer upp ett inlägg innan det:)
sötnöt! tog bilden alldeles nyss

Dagen "mys-outfit"

så här har jag gått runt hela dagen..

mysdag

Hela dagen har bara gått åt till att slappa + storstäda på rummet... Städade i typ 2 timmar men det blev ju faktiskt jätte fint (ni vill inte veta hur det såg ut innan..) Tog fram massa jul saker till rummet också så nu är det ända som fattas lite snö..
Måste verkligen börja satsa lite mer på bloggen nu men kommer börja blogga super från och med torsdag då de sista proven för terminen är avklarade, sen blir det ju as chill i skolan;)
hihi, älskar mitt rum just nu;)

Julmarknad

Förlåt för bad update igår men mådde super illa efter alla sötsaker jag åt igår så hade ingen lust till någonting förutom att ligga i soffan framför tven. Kollade på idol i går och jag måste bara säga, FY SKÄMS SVENSKAFOLKET DÄRUTE! Ni var jag bara den ända att rösta på Moa eller? Buhu, hon skulle ju ha vunnit hela skiten:´(
Iaf så idag så ska jag åka till en julmarknad vid växtförsäljningen med Ulla, Sonja, Mormor och familjen. Hihi älskar julmarknader det är ju jättemysigt! Efter det så kommer kKarin och jag åka hem till mormor för att baka lite jullgodis, typ knäck, pepparkakor och sånt:)
Uppdaterar kanske snart, annars ikväll!
Usch, bjuder! Vaknade faktiskt ganska nyss...

Ny design

Har nu fixat en ny design, även bloggen måste ju få lite julstämmning!;)
Fast blev inte jättenöjd med headern så kommer kanske fixa en ny nån gång då jag har mer tid på mig..
Men vad tycker ni?

Sunes jul

Har precis börjat på en jul design men behöver bara ta några bra bilder till den så den kommer nog upp i morn eller på lördag:)
Ska nog alldeles strax titta lite på sunes jul, min egna julkalender i år;) Hihi, jag tröttnar aldrig på den!
Har ni någon favvo julkalender?:)


24 långa dagar..

God morgon sötisar!
Har precis vaknat och klätt på mig och ska snart äta lite frukost. Har ju sovmorgon idag så hinner slänga in ett litet inlägg nu på morgonen;)
Idag så är det ju 1:a december, både bra och dåligt! Dåligt att det fortfarande känns som evighet till julafton men bra att det blir bara mysigare och mysigare och julen närmar ju sig ändå!
Sticker till skolan vi nio typ och uppdaterar när jag kommer hem:)
hihi, min choklad kalender!

RSS 2.0