-

Sitter och kollar på 2 1/2 män just nu, första gången jag ser dom nya avsnitten haha..
Freja och jag skulle gå och busa med dom som går halloween men det var inte några som gick det så våra planer krossades..Har lite bloggtorka just nu så det här blir sista inlägget för idag!

Lite bilder






Hos Freja

Planerna blev ändrade igen så åkte hem till Freja och har varit här ett tag nu och ska sova här ikväll också.
Lovade ju berätta vad vi skulle göra i kväll och vi ska ut och spöka lite ikväll, så alla som bor på norrö jag varnar er för läskigheter;)
Uppdaterar lite senare igen !

God Natt!

Rubriken säger allt, uppdaterar i morn:)

USA

Blev klar med mina naglar för inte så länge sen och blev väl hyfsat nöjd med dom, ser dock lit kladdigt ut just nu men det kommer bli snyggare sen:)

tråkig halloween imorn..

Har precis tjänat lite pengar på att städa "pyssel rummet" nere i källaren, det tog typ 2 timmar för Karin och mig att städa där (om man räknar med godispausen xp) haha.
Freja kunde inte sova hos mig imorn eftersom snickaren börjar bygga på vårt kök då och jag kunde inte sova hos henne men vet inte varför:/ Så den här halloweenen kommer att suga... men kommer ju att sova hos Hanna med alla brudarna på onsdag och det kommer bli grymt:D
Lägger in ett "nagel inlägg" snart.
kram

Har ni ställt tillbaka klockan än?

Det hade iallafall min mobil klocka gjort av sig själv när jag vaknade i morse, så jag kollade först min mobil klocka när jag vaknade och då var hon halv tio så då tänkte jag att jag kunde sova lite till och sen när jag vaknade så kollade jag på min väckarklocka och då var hon plötsligt tio i elva haha!
Åt precis frukost och tänkte att jag ska måla mina naglar i typ amerikanska flaggan, Hiss elr Diss? Stor Hiss enligt mig iallafall men får ju se hur det blir när det är klart, lägger upp bild då!
Nyss, morgon trött så bjuder stort haha;)

Brunett så hett;)

Nu har jag tonat mitt hår lite mörkare och jag blev faktisk ganska nöjd! Men det är fortfarande blött så lägger ut en lite bättre bild i morn:)
Innan jag tonade håret så storstädade jag mitt rum och det var så stökigt innan att jag inte kan lägga ut bild på det haha;)
Ska väl typ kolla på nån film nu, typ 17 again men den verkar inte vara så jättebra.. Iaf så blir det här sista inlägget för dagen så God Natt i förväg:)
Städade i typ 1 1/2 timme, det var jobbigt!

ica

Kom hem för ett tag sen efter att ha fölljt med pappa till ica för att köpa lite mat och godis och sånt. Vi köpte också en pumpa som vi ska skära ut ögon och mun på lite senare i kväll haha;)
När jag var ute och tog lite bilder förut så hittade jag äntligen inställningarna på systemkameran för att ta svart-vita bilder, så det kommer ni nu få se mer av här i bloggen:)
Nu alldeles strax så ska mamma hjälpa mig att tona håret så håll utkik efter en brunhårig Sigrid här på bloggen;)
Puss!

Bilderna


Visste du att?

Jag hatar broar och trånga utrymmen? Har lite fobi för att åka över stora broar för jag tror typ att dom ska gå sönder och så men kan ju liksom kolla på broar utan att svimma haha. Och så gillar jag inte trånga utrymmen som att vara inklämd mellan två kompisar typ och att stå i långa, smala köer till karuseller och sånt:/

LOOV!

God morgon alla söta! Vaknade för ett tag sen och åt lite frukost och nu sitter jag och njuter av att det är lov, så himla skönt! Kan liksom sova hur länge som helst på mornarna, as najs ju;)
Idag händer väl inget speciellt förutom att jag ska tona håret lite senare i kväll. Kommer antagligen att gå ut och ta lite härliga höstbilder idag när det är sol, så håll utkik efter dom bilderna som dyker upp nån gång under dagen:)
nån bild fån gamla stan med klassen förra året... Har tyvärr ingen ny bild just nu

Nu blir det...

..idol alldeles strax så kommer mysa ner mig framföt tv:en och antagligen aldrig komma upp haha, så det här blir nog sista inlägget för idag!
Puss!

Tona håret

Har precis ätit pizza som mamma och jag hämtade nere i centrum, smarrigt!
Köpte också en mössa och hårtoning så kommer antagligen att tona håret i morgon:) lägger ut bild då också.
Här är iallafall bilder från dagen + dagens inköp:



dagen..

Kom precis hem från en skit najs skoldag, har typ inte jobbat någonting och suttit och ätit kakor och sånt på lektionen;) Efter idrotten i sporthallen så gick Emelie, Freja och jag och sminkade oss med lite låtsasblod, haha det blev ju jätteläskigt! (iallafall i början;p)


Ska alldeles strax åka med mamma till centrum och typ köpa hårtoning så uppdaterar när jag kommer hem med bilder och sånt!

Outfit

Kör på en ganska enkel outfit idag:)

Hemma från centrum nu

Har precis ätit middag hemma hos Hanna och innan det så var vi ju i centrum. Jag köpte låtsasblod och djävulshorn  på leksaksaffären haha, men det är ju till temadagen i morn i skolan. Temadagen innebär att alla som vill får klä ut sig till ett speciellt tema, den här gången(första gången;)) så är det halloween tema:)
Hanna och jag hade lite kul på toan i skolan:
haha

längtar...

..så himla mycket till julen eller typ hela december, håll med om att det är riktigt mysigt! Allt pyssel, julklappar, julbak, lucia, julafton, Frejas födelsedag;) Älska! Haha jag vet att det är typ 2 månader kvar men men;)
Ska väl gå och kolla på bonde söker fru för första hången nu då haha..
I morn kommer jag åka till centrum med Hanna för att kolla på lite saker till temadagen på fredag (berättar mer om det sen) så det blir väl inte världens bästa update då.
kram

Hos mormor

Sitter just nu hos mormor och har precis ätit lite mellis. Måste vara hos mormor för mamma jobbar sent idag.
Ska väl börja öva inför verb provet imorn så, se you later alligator;)


Sitter i biblioteket..

..i skolan just nu och tråkar mig lite.Vi har ingen musik idag så nu har vi håltimme och det är ju lite najs men tråkigt att inte ha musik:(
Uppdaterar mer när jag kommer hem!
kram

Hiss

Måste vekligen hissa stickade kläder/accessoarer! Alltså typ halsdaukar, tröjor, mössor, vantar m.m.
Både snyggt och mysigt!
Jag tror ni fattar!
Så big hiss för det:)

ridit och pluggat

Har ju prov i morgon så det första jag gorde näe jag kom hem var att sätta mig och läsa i matteboken så därför har det inte blivit så bra uppdatering idag.
Var ju i stallet och red sista lektionen och vi skulle typ trava över några bommar, jättekul, NOT! Red JU Dennis idag med och han typ hatar att hoppa så jag fick trava över hindren och alla andra gallopera-.-
Sitter just nu och håller på att däcka inför natten haha, nej men är verkligen grymt trött nu. Jag påverkas typ av ljustet, när det är mörkt blir jg trött och näär det är ljust blir jag pigg...
arkiv..

Lovets planer, änn så länge!

Jupp!

inte färdig ännu

Hann aldrig göra klart taeckningen men började skissa iallafall och det blev den lille havsfrue som kommer att bli till farafar i födelsedagspresent.
Oj, nu kom jag på att jag inte övat till proven så måste verkligen göra det nu!
skissen..

Outfit

Dagen outfit såg ut så här:
(bild tagen i morse)

Dags för..

..att måla en ny tavla eller nåt sånt tror jag. Ficka bara världens lusta att göra det nu så börjar väll med en skiss och så får vi se vart den leder, haha jag är lite konsig, I now;)
Lite onödigt inlägg men men, lägger upp bild när den är klar.
kram

hemma

Nu har jag kommit hem efter att ha varit i skolan och tråkat mig, har varit helt seg i hjärnan den här dagen.. Åt precis lite mellis och nu ska jag väl börja plugga lite till proven den hr veckan.
Juste, kommer typ tona håret på lördag/söndag, tror ni att jag skulle passa i brunt?:)
kram

tidsinställt/bilder

Glömde ju helt bort att berätta att Freja kom hit i fredags med Hicke och så red vi på åkern igen. Vi lärde Elsa rida lite grann då också;) Lite bilder som vi tog då:

Jag måste verkligen..

Jag måste verkligen palla en skolvecka till har absolut ingen ork, massa prov och skit denna vecka:( Men har grymma planer med bästa Freja inför halloween haha, bara vi som har sån humor;) Kommer inte berätta vad förns "halloween  dagen". Längtar verkligen till lovet, behöver det!
Har precis kommit ur duschen nu och ska gå och kolla gustavsson 3tr nu , haha det äger ju fan!
kram

Höstbilderna

OBS, fastnar inte på bild idag;)
haha men gud..
Haha, älska dom 2 sista bilderna;)

Nails

Oh yes!

...

Oj oj, här har det varit riktigt dåligt med bloggning men har helt enkelt inte haft tid för Freja kom hit i morse och så har hon varit här hela dagen. Vi var ute och tog lite härliga höstbilder men systemkameran dog så den måste ladda lite så sen kommer jag ladda över bilderna. Vi målade precis naglarna också så jag lägger också upp ett inlägg snart med bild på dom:)
fastnar inte på bild idag..

MÅSTE ha!

Aah, är väldigt stort behov just nu av att åka till täby eller nåntans så jag kan få shoppa men ingen vill åka med mig och det är ju inte så roligt att åka själv liksom? Så snälla om någon shopping sugen kompis till mig som vill åka till täby med mig nästa helg, säg till!;) Har hittat lite saker som jag ska köpa och som mamma ska köpa till mig snart:

Maskerad hos Hanna!

Vi följde med mamma till centrum för ett tag sen för jag skulle kolla om jag kunde hitta några mössor och vantar men hittade inga speciella. Hanna provade lite halloween prylar inne på ica och jag tog några välldigt vackra bilder då;) Juste det var provsmak på chips så vi fick varsin chipspåse gratis:)
Hanna ska typ åka hem snart och vi ska äta middag när pappa kommer, elr han kommer vilken sekund som helst;)
Björn-Hanna..
Häx-Hanna..
..Och Monster-Hanna x)

Morgon besök;)

Hanna kom hit 09.40 så jag fick lite morgon besök, eller hon ska ju stanna här hela dan! Haha jag halvsov typ när Hanna kom så det första vi gjorde var att sova lite till;)Mamma skulle typ åka till centrum sen så då ska vi följa med så jag kan kolla på hur mycket dom snygga skorna kostade.
Oj men vilken smickrande bild på dom jättepigga haha;)

Att fota är mitt liv


I love fridays!

Kom hem för typ en timme sen och det första jag gjorde var att äta en stor portion glass, det är ju fredag trots allt?:)
Hanna skulle kanske ha sovit hos mig idag men hon kunde inte men vi ska kanske träffas i morn.
Juste, den 2:a november ska Hanna ha "halloween spa" eller vad man nu vill kalla det, iaf ska jag, Wille (wilhelmina), Freja och Emma komma till Hanna ochs å ska vi ha hemma spa och kolla på lite skräckisar och sen sova där:D Kommer bli skit roligt! Kommer typ se "Let me in", har sett den svenska verisionen "Låt den rätte komma in" och de var jättebra och jätteläskig;)
Braa film där!

Läxor nu..

Måste börja göra mina läxor nu för vi hade ju inte studietid idag så gjoede ju inga då, så nu väntar matte och spanska-.-
Nu kom mamma och Elsa precis hem så kommer väl hjälpa mamma med maten innan läxorna om jag orkar för det känns som om jag kommer tuppa av vilken sekund som helst;)

Älskar er!

Jag har verkligen världens bästa kompisar! Jag kan lita på dom och verkligen berätta allt för. Med er kan man vara sig själv och glöm alldrig bort att jag älskar er och kommer alltid göra, med er har jag dom bästa minnerna av mitt liv!

Bilder

Bilderna är tagna med systemkameran!
Love!

Ridit med Freja

Kom precis in efter att ha ridit på åkern utanför mitt hus med Freja och Hicke, galopperat och sånt i solen (eller det var iallafall sol ett tag;p), jättehärligt! Vi tog massa bilder också som jag kommer ladda upp alldeles strax:)
Smakprov;)

Tidsinställt

Jag har hittat en perfect sigrid-daor som jag bara måste ha i julklapp!

Love!


Outfit + Facelook



Kort skoldag i dag..

God Morgon alla! Idag börjar jag 09.30 och slutar 13.30, skit nice alltså;) Tog precis några outfit bilder som jag lägger upp strax.  Kommer göra ett tidsinställt som kommer upp någon gång under dagen.

Pappa kommer..

..och hämtar mig vilken sekund som helst så bloggar kanske när jag kommer hem om jag hinner. Imorgon så slutar vi kl 13.30 så det är jäättenajs för vi slutar ju typ jätte sent varje dag i veckan?
aja, lite onödigt inlägg haha;)

kram

Outfit

Dagens outfit i web cam;)

Tavla..

Nu ska jag börja skissa på en tavla som jag ska måla till farfar när han fyller år i november. Ska måla den lilla havsfrun som står i Köpenhamn eftersom farfar kommer från Danmark-

Detta fält måste fyllas i

Nu har jag hjälpt Hanna med hennes blogg så nu är den ny och fräsch;)
Idag hade vi NV - prov och det gick väl ganska bra svarade på alla frågorna förutom en.
Nu ska vi gjöra lite engelska verb och nästa vecka ska vi ha prov på ca 30 st:(
kram

Hos Hanna!

Nu är jag hos Hanna och vi har precis ätit lite mellis (och godis;p). Jag ska hjälpa henne med en header och kanske bakrund om hon vill och sen ska vi väl göra lite läxor också, boring!
Bloggar sen!

Är så himla..

..trött just nu. Det känns som om jag kommer somna vilken sekund som helst haha. Kommer typ glömma bort allt till provet i morn känns det som för det vill liksom inte bara gå in i min hjärna det jag läser.
Det här blir sista inlägget för dagen så god natt några timmar i förväg haha;)
Puss

Visste du att?

Visste ni att jag bara ÄLSKAR Twilight! Är helt besatt av böckerna och Taylor måste ju ändå bara vara världens snyggaste!? Vet faktiskt inte varför jag inte skrivit om det i bloggen förut..
Längtar så in i h*****e mycket till premiären!;)

Klar!

Resultat:
Kladdigt just nu, I now!

Håller på..

..att måla naglarna just nu, lägger upp bild snart!

Min önskelista

Haha har redan börjat tänka på vad jag önskar mig i julklapp och här är sakerna jag tänkt ut en så länge, var berädda på mer sen;)
1. Dator! Kanske den, vet inte riktigt vilken än..
2. Pengar ocf!
3. Ziperall! Så skönt att mysa ner sig i en kall fredagskväll framför tv:en!
Finns lite mer saker jag vill ha också men dom här här dom saker jag vill ha meest;)

och regnet det bara öser ner...

Nu är jag hemma efter att ha varit i stallet men vi hade bara teori idag, det sög! Fick skjuts hem av Frejas pappa så är nästan helt torr och varm men nu väntar maaasa plugg inför provet i morgon och sen så kommer jag att måla naglarna eftersom jag inte gorde det i går. Haha vilket tjat det var om naglarna från mig men gillar inte att ha helt vanliga naglar;)
Dagens outfit och facelook, från i morse:

Tidsinställt men..

100 INLÄGG! wihoo;)

God Natt!

Japp ibland säger rubriken allt;)
Jag om en halvtimme typ haha!

NV - Prov

Sitter och pluggar lite till NV- provet som vi ska ha på Onsdag, längtar inte direkt i tanke på att NV och jag inte går så bra ihop hehe..
Lite onödigt inlägg men nu MÅSTE jag verkligen måla naglarna!

Mm..

Nu har jag precis ätit middag och Feja har åkt hem. Vi hann aldrig måla naglarna men jag ska nog göra det när jag stänger av datorn sen.
Här är en bild på vår goa kladdkaka (Efter Freja smakat på den xD)
Haha, vackra brudar!

Kladdkaka

Nu är Freja och jag hemma hos mig efter en lång skoldag och viska baka kladdkaka alldeles strax:) Sen ska vi väl måla naglarna om vi hinner, ska hjälpa Freja med tidningsnaglar.
Lägger upp bild på vår smarriga kladdkaka när den är klar.

mm...

duscha snart

Ska väl strax hoppa in i duschen och göra mig ren inför en ny skolvecka, känner att mitt hår är ganska äckligt efter igår eftersom att jag inte tvättade håret då..
Måste även öva lite på veckans nyhet för Moa och jag ska göra den för femmorna, vilket jag kom på för 2 minuter sen hehe!
arkiv..

Hiss

Dom flesta tycker ju att hösten och vintern är skit jobbiga och jag håller ju med om att det är j*****t kalt och det snöar och regnar men jag vet en jättebra sak också och det är att det finns ju så mycket snygga kläder! På sommaren så slänger man ju bara på sig bikinin eller nåt linne och ett par shorts t .ex. men på hösten så kan man ju köpa massa snygga jackor, stickade tröjor, boots m.m. Och då blir det mycket roligare att shoppa också!:D
Så Big Hiss för det!
Haha, jag efter en lördag tillbringad i ett köpcentrum;)

Fet Glad!

Är jätteglad just nu för jag sa till pappa att jag ville ha en ny vinterjacka och han sa att jag kunde spara till en för att min fortfarande passar och jag håller på att spara till en dator men då sa han att man kan ju aldrig veta vad tomten har med sig i säcken! Och nyss sa han till mamma (och han trodde nog att jag inte hörde) att dom måste vara lite sparsamma med köket så han har råd med att köpa en laptop till en viss person!
Så jag kommer typ få en dator i julklapp, läängtar super mycket!:D

Ulla & Sonja

God morgon alla! Vaknade för ett tag sen och åt precis frukost. Idag ska Ulla och Sonja komma hit, annars händer inget speciellt. Vi ska väl kanske halloween pyssla lite eller nåt.

eldat & grillat

Har varit ute och eldat i typ 3 timmar med våra grannar, jättemysigt faktiskt:) Kom precis in efter att ha grillad lite korv och druckit lite läsk och sånt och nu sitter jag framför datorn med min snygga godispåse i knät.
Ska väl typ gå ock kolla lite på Merlin elr nått på TV:en.

Ritat

Nu är jag väl relativt klar med teckningen. Kameran är slut på battteri så jag tog med mobilen, förlåt för dålig kvalité!

Centrum

Har varit i centrum med mamma och Karin i ett par timmar för Karin skulle köpa en vinterjacka. När vi gick in på skoaffären så hittade jag ett par jättesnygga höstboots (och jag har letat efter det i flera månader) som jag kommer få när mamma får lön, för dom vara bara gaanska dyra hehe;)
Innan vi åkte så kom jag på att snart är det Haloween snart så jag ridade av en "häxa" ur Elsas leksakstidning och jag är snart klar så kommer lägga upp bild om nån timme elr så för mormor är här nu och vi ska fika och sånt:)
oj så fin man är just nu...

Idol 2011

haha;)
Avslutar med en bild på den bästa;)
Och åter igen, Tack Emma<3

En lycklig tjej..

Nu har jag kommit hem från att varit på Idol genrepet och det var G R Y M T kul:D
När vi Kom fram så parkerade vi vid nån lastkaj och på den så stod det en soffa (:S) och vem satt i den soffan jo Linni! Så Freja och Emma sprang och hämtade en penna och så fick vi hennes autograf:)
Vi sprang och tog platserna längst fram vid scenen så vi så as bra och gjorde lite give me 5 och sånt;)
Kan inte förklara i ord hur kul det var;)
Ska ladda upp bilderna strax så vänta er en bildbomb!

Orkar inte komma på en bra rubrik

Måste snart läsa lite spanska och sen packa tills i morgon för då blir det ju IDOL, så då kommer inte bli så mycket uppdaterat. Oj nu märkte jag att Robinson har börjat så kommer väl kila upp till Tv:en alldeles strax.

Nails

Nu har jag äntligen fått lite tid för att fixa till min naglar, har inte gjort det på år känns det som;)
Det ser lite kladdigt ut just nu men det är bara för dom är nymålade så det försvinner ju i morn:)
Tidningsnaglar, Hiss/Diss?

ny header

Nu har jag fixat en ny header, men gjorde den lite snabbt i paint så den blev väl inte så jättebra men jag är ganska nöjd:)
Vad tycks?

-

Nu har jag suttit och skrivit på datorn om Tomas Tranströmer vääldigt länge så det är därför jag inte har hunnit blogga.
Iaf, på vägen hem från skolan så stannade Hanna, Freja och jag vid komvux och där satt det några heliumballonger som vi absolut inte snodde, hehe;) Tyvärr så gick hannas och min sönder men Freja hade iaf lite kul med sin röst.
oj men vad fin man är då...
Freja blev plötsligt mamma..

brottom+outfit

Good Morning! Har lit brottom för måste fixa klart mig och sen dra till skolan lite innan vi börjar för måste fixa inloggningen på skolans dator så Moa och jag kan skriva klart om Tomas Tranströmer.
Här kommer en dagens outfit och facelook:


Usch, fastnar aldrig på bild på morgonen..


Lite bilder

Freja och jag kom in för ett tag sen för vi var ju ute och tog lite bilder och här är dom:)

haha, läskiga ögon...



Söta gris-Pixie;)

gästbloggar

Gästbloggar nu på SIgrids blogg (för er efterblivna som inte fattar).
Vi är hemma hos mig nu och Sigrid pluggar, ska okså göra det... snart.
Vi kommer snart ta bilder med min kamera såå ni får lite bilder sen;)

Jag och Sigrid.
http://fwestlin.blogg.se/ <--Min grymma blogg;)


next

Sitter just nu och lyssnar på lite musik och kollar bloggar. Ska väl logga in på ansiktsboken strax och sen ska jag hoppa in i duschen och fixa lite girl stuffs you now;)

tröttis

Just nu sitter en trött tjej framför datorn me en stor kopp vaniljte i handen;) Kom hem för ca en timme sen efter att ha tillbringat typ 2 tim i stallet och ridit. Jag ska väl snart skriva en text i eng som vi har tills i morgon vilket jag absolut inte orkar med just nu-.- Juste, i dag fyller Wille år så Grattis på dig om du ser det här:)
Älska..

tidsinställt/Hiss

Tänkte hissa Amanda Fondells kläder som hon har på sig i Idol. Grymt söta enligt mig iaf;)
Inte en av dom sötaste outfitarna hon har haft men hittade ingen annan bra bild;)
Btw, sitter antagligen på so:n just nu och tråkar mig..

fixa

Jag ska snart börja fixa inför imorgon och packa ridgrejerna och sånt. Kommer även att fixa nått tidsinställt inför imorgon:) Det här blir sista inlägget för dagen.
kram

Vill ha

Är grymt sugen på lite nya mysiga höstkläder och här är några som jag nog kommer be mamma om att köpa till moi;)
Är mest sugen på nån stickad kofta..

rubriksbrist

Ojoj nu har det blivit väldigt dåligt med bloggning men jag kom ju hem vid halv nio igår så jag hann aldrig blogga. Nu ska jag fatta mig kort om gårdagen och allt jag har att säga var att det var gymt kul!
Nu har jag precis ätit middag och jobbat lite SO eftersom att jag och Moa håller på med vår författarpresentation/veckans nyhet i skolan så då måste jag göra so-uppgifterna hemma..
Har inga bilder från dagen att bjussa på men ni får en gammal bild på mig ifrån varma tider..
kram

Märta

Jag hinner bara gjöra ett litet snabbt morgoninlägg för om typ en timme så ska ju jag till Märta så räkna inte med mycket uppdateringar idag;) Kommer nog blogga lite ikväll om jag hinner för måste ju fixa inför en ny skolvecka.
kram

Yippe!

Kom hem från Naturhistoriska för 30 minuter sen och när jag kom upp på mitt rum fick jag en stor överraskning! Jag kollade på mobilen (jag hade inte haft med den) och jag hade fått ett sms från Emma där det stod att jag skulle få följa med på Idol på fredag:D Kommer att missa berga då tyvärr men Idol är ju såå mycket roligare;) Tack Emma<3
Herregud, tänk att få se honom i verkligheten? Är lite överlycklig just nu..:D

Ändrade planer..

Nu har tydligen mamma bestämt med hennes kompis Ulla att vi och hon och hennes dotter(som även är Elsas bästa kompis) att vi ska gå på museéum, vilket jag tycker är skit boring:( Så jag kommer inte blogga så mycket idag
kram

today

Nu har jag precis ätit lite frulle och börjat vakna till liv;) Iag ska jag typ åka med mamma till centrum för att köpa nagellacksborttagning och sånna saker. KOmmer mest bara sitta hemma och tråka mig idag men i morn ska jag träffa Märta:)

haha, arkiv;)
kram


sista

Kommer nog inte uppdatera mer idag för snart kommer jag mysa ner mig i soffan med chips och sånt framför Idol;)
Imorgon blir det väl en ganska tråkig dag men på söndag ska jag träffa Märta:)
kram

Hiss/Diss

Måste både hissa och dissa HM för dom har ju grymt snygga kläder oftast men deras kvalité suger verkligen..
Deras linnen går speciellt sönder ofta:(
hmm?

Är med i..

..dagens blogg på Juliahs blogg http://juliahofsweden.blogg.se/ grymt bra blogg av en söt tjej som jag faktiskt har gått i samma klass med i många år.. :)

It`s friday friday;)

Jag stannade på gården ett låångt tag med Hanna och Freja och så spelade vi bingo men vann tyvärr inget men Hanna vann typ på alla raderna den lyckosten! Tog ganska många foton idag så här kommer en liten bildbomb:
haha

skridskor

Nu har jag precis packat väskan med skridskor och sånt för jag ska ju ner till sporthallen direkt på morgonen för att åka skridskor. Jag kommer inte att åka med mormor till IKEA idag så det kommer nog bli lite bättre uppdaterat i eftermiddag:)
Här är dagens outfit:

Är lite morgonful så ni får inte en facelook;)
kram

Visste du att?

Visste ni att jag är ganska rädd för tandläkaren? Jag tror typ att jag ska ha hål och massa sånt skit i mina tänder innan jag ska åka dit. Jag blev typ rädd för tandläkaren efer jag gjorde illa nästan hela undre tandraden en gång när jag hoppade studsmatta och tänderna blev lösa så jag fick leva på soppa i 1 och en halv vecka:(
hjälp!

music in my heart

Sitter just nu och lyssnar på massa musik på you tube och jag har precis gjort klart spanska läxan och nu väntar bara matten-.- Efter det så måste jag gå och leta efter mina skridskor och hjälm för vi ska åka skridskor i morn på morgonen, har inte lust för det just nu!
Imorn så kanske det inte kommer bli så bra uppdaterat för jag kommer kanske att föja med mormor till IKEA efter skolan för hon ska kolla på lite köksgrejer där:)


blää

Kom hem för typ 40 minuter sen och nu väntar en massa plugg eftersom hela sisita studietiden så satt Fanny, Linn, Hanna, Freja och jag och spelade kort istället för att jobbax) haha juste brandlarmet gick i gång på skolan (fast det var bara övning) om man var kvar på skolan då så skulle man springa ut men vi satt kvar i ljusgården och chillade;)
kram

Outfit + Facelook

God morgon alla! Som flesta är väl i skolan nu men jag har sovmorgon till halv tio så jag jag kan ta det lugnt;)
Kommer nog dra till skolan om typ 25 minuter och där börja med syslöjd, jag kommer antagligen börja med att sticka ett pannband till mig då:)
Här kommer dagens outfit + facelook:


Uppdaterar i eftermiddag:)
kram

Snart..

Jag har precis kommit ut från duschen och snart ska jag väl gå och se på Bonde söker fru eller nåt annat på TV:en.
Juste jag målade tånaglarna nyss men har tyvärr ingen bild, dom blev iaf lila och guldiga;)
Jag säger god natt i förväg för det här blir nog sista inlägget för den här dagen!
kram

kanske...

Jag kanske ska få åka och träffa Robert Pattinson och Ashley Greene den 28 oktober på ett fan event:D men bara om mamma eller pappa är lediga och kan...

Vill ha

Åå, är lite kär i dom här plaggen;)
Alla dom här snygga plaggen kommer från Bikbok:)

Ny almenacka

Efter skolan följde jag med pappa till centrum för han skulle handla lite mat och sånt. Jag hittade en ny almenacka också som jag köpte efersom den man fick från skolan tycker jag är för liten. Juste vi köpte också kanelbullar eftersom att jag alldrig fick det igår:)
Just nu sitter jag med datan i knät, lyssnar på musik och pluggar till engelska verben som vi har tills i morgon.
kram

plugg

Nu har Freja åkt hem och vi han inte baka bullar:( men jag får väl gjöra det i helgen istället. Jag tänkte att jag skulle gjöra matteläxan nu(eller om jag orkar!) och sen blir det väl TV:) Det här blir nog sista inlägget för dagen.
just nu..
kram

Bilder

Freja och jag var ute och tog lite höstbilder och här är dom:)
Orkar inte lägga in alla bilderna för det blev välldigt många...

Kanelbullensdag

Nu är jag hemma med Freja och vi ska snart gå ut och ta lite höstbilder och baka kanelbullar:) Haha när jag kom hem så kollade jag brevlådan och skolfotona hade kommit och jag ser väl helt okej ut på klassfotot men ensamfotot blev skitdåligt, jag ser ut som en blind kvinna som sett dagen för första gången..
Här kommer dagens outfit:
T-shirt - GinaTricot
Jeans - Kappahl
kram

home

Jag kom hem för några timmar sen med Emma och Freja. Vi åt lite mellis och kollade på tv och nu sitter vi här:) Har lite bloggtorka idag så ni får inget speciellt att läsa om;)
just nu;)
kram

Nyduscad

Nu sitter en nyduscad brud med datorn i knät;) Ska väl gå och kolla på Time out snart när det börjar och fixa lite tills i morgon när en ny skolvecka börjar:) Juste, jag ska måla naglarna också för min manikyr börjar försvinna:(
Det här blir nog sista inlägget för dagen så jag säger God natt i förväg.
kram

Nu har jag bestämt...

...mig för att virka och sticka pannband till alla i släkten på mammas sida i julklapp. Är faktiskt nästan klar med det första som Sofia ska få, så då har man bara 13 kvar..

ajj

Har varit ute och krattat löv i 1 timme så jag har fått jätte ont i mina armar och händer. Jag krattade hela planen (och den är välldigtstor!) + grusvägen men jag tjänade 25 kr på det;)
Kommer också städa på loftet snart och jag ska få typ 20 kr för det också:)
Juste jag pratade med min barndomsvän Märta för ett tag sen och vi bestämde oss för att träffas nästa helg:) senaste gången vi sågs var liksom i våras? Saknar henne grymt mycket!
En liten Sigrid och Märta:) (blev lite suddig)
kram

Tacos

Vi cyklade till ica för ett tag sen för att köpa lite godis och sånt tilla ikväll.
Nu väntar jag på att maten ska bli klar, det blir tacos:) haha, åt det igår hos Freja men det är alltid gott.
kram

Visste du att?

Visste ni att mina småkusiner, Otto och Edvin bor i Afrika nämligare bestämt Uganda. De har bott där i snart två år men dom ska komma tillbaka nästa sommar:) De kommer också att komma lite innan jul så vi kan fira jul, längtar!
nåå, saknar dom..

Morgontrött

Vaknade för typ 1 timme sen men är fortfarande jättetrött. Idag händer väl inget speciellt ska bara upp till mormor och fika lite med mamma, Karin och Elsa. Juste håller på med en ny header så om jag blir nöjd så kommer jag lägga upp den:)
just nu, fastnar inte på bild på morgonen..
kram

RSS 2.0