Summer clothes

Rensade ut massa vinterkläder och annat skit ur min byrå för ett tag sen, och vet ni hur mycket som finns kvar? Typ ingenting. Måste verkligen åka och shoppa vår/sommar kläder snart, behöver dock liite mer pengar än vad som finns i plånboken nu, haha!

Candy

Bakade bullar med pappa förut, dock blev det välldigt mycket bullar! Haha, fast det är ju bara bra;) Sen så cyklade jag och pappa sprang till ica för att köpa lite smått och gått, bla godis;) Och nu är jag hemma och vägrar att sticka ut näsan i det kalla vinter vädret. Jag låg liksom och solade i bikini för en vecka sen, saknar... haha!

Redigerade



blå manikyr


Har haft världens skönaste kväll..

..utan mina småsyskon. Så har haft tven och allt snacks för mig själv, haha! Och så har jag kollat film och TVD hela kvällen så hade tyvärr inte alls tid för bloggen då. Men nu är jag tillbaka och ska försöka blogga mycket dom kommande veckorna, då jag är klar med nästan alla prov och sånt:D
Är hemma utan systrarna nu också och ska bara slappa idag. Nu har det ju snöat också så då vill man inte gå ut, kanske kommer får det riktigt tråkigt?
Är så trött, osminkad och bara allmänt ful just nu så ni får en riktigt gammal bild på bästis och moi;)

Torsdag

Idag har det varit en helt vanlig skoldag, förutom att dramat blev inställt imorse så Freja och jag satt först ett litet tag med killarna men sen såg vi ett halvt avsnitt av Djungelns drottning;) Sen efter skolan så stannade Fanny, Freja, Tim, Philip och jag ett (långt) tag efter att vi slutat. Precis när vi skulle gå så började det hagla/regna så Fanny och jag springer in igen. Sen så kommer Freja och Tim också in fast med sina cyklar i skåphallen, haha!
Nu är jag iaf hemma hos mormor och har precis kollat klart andra halvan av Djungelns drottning. Vet inte om jag kommer hinna blogga mer sen när jag kommer hem, för måste hinna duscha och så.

haha, bjuder på den


Världens vackraste människa♥

Sveriges stolthet!

Bakat muffins

Vi fick sluta lite tidigare eftersom att typ alla i klassen hade gjort klart provet. Då följde iaf Hanna med mig hem och vi har precis bakat klart chokladmuffinsarna, ymmie! Fast vi ska äta dom efter middagen. Sen har vi typ inte gjort något annat förutom att ta lite skojiga foton;)
cooling!

Plugg plugg plugg...

Fick sluta lite tidigare än väntat för det var bara Hanna, jag och nån annan tjej på teorin idag. Verkar som om alla i Hannas ridgrupp har slutat typ, haha! Då fick vi iaf gå hem.
Har precis kollat klart andra avsnittet av Djungelns drottning. Så himla kul!
Snart ska jag börja plugga till provet som vi har imorn. Lag och rätt är det på, asså allt om brott och sånna saker. Kan typ bara hälften av det vi ska kunna så bästa att jag sätter i gång nu;)

Todays`s outfit

´

Fanny Bunny

Vid tre tiden kom jag och Fanny hem till mig, trötta och hungriga. Hade ju lit svårt att vakna imorse när man har ställt fram klockan en timme.
Iaf så följde jag med Fanny till frisören för hon skulle klippa sig, och sen när vi kom hem så hoppade vi på studsmattan. Haha, vet ni hur jag kommer ihåg sommmar och vintertid? Jo, på våren ska studsmattan och klockan ställas fram och på hösten ska studsmattan och klockan ställas tillbaka;) Shit vad smart jag är.
Nu ska jag iaf plugga lite till provet och sen ut och hoppa!
redigeraad

The Hunger Games

Vaknade för en stund sen och har ätit frukost. Ringde även Emma precis för att bestämma lite tider och så, för vi ska åka in till täby och se på The Hunger Games:D Om boken äger kan ju filmen bara bli så grymt jäkla bra!
Nu måste jag iaf börja fixa i ordning mig, för ska hjälpa pappa att ta upp studsmattan:)
trött och osminkad

Purple nails


Eftermiddagen i bilder

Jag har ju somsagt varit ute i det fina vårvädret hela eftermiddagen, solat, lekt och cyklat till ica för lite godis! Karin och jag har även tagit massa bilder. Orkar inte lägga upp alla men ni får några;)
Haha ja, jag är inte så seriös på alla bilderna!
hahaha, sista bilden. Gud!!

??

Skrev ju förut att jag hittat två bikinisar som jag ville ha. Men kom på den braiga idén att ni kan ju få bestämma! Så kommentera vilken ni tycker att jag ska köpa. Snälla, hjälp en flicka med beslutsångest! haha :)

New in


God morgon!

God morgon alla! Vaknade av att mina morgon pigga systrar hade hittat en skateboard och åkte utanför mitt rum och skrek. Hade ju velat sova liite längre. Idag ska jag väl bara vara hemma och mysa ute i vårvädret.
Igår fick jag iaf med mig en tröja från Hollister, i behov ev enkel t-shirt. Provade också den super snygga usa bikinin från gina och den satt som en smäck, men hittade en vit med nitar på också i samma modell. Så nu vette fan vilken jag ska köpa, haha!
Bloggar senare iaf!

Till täby snart

Kom hem för ett tag sen och har ätit lite och fixat i ordning mig lite. Ska snart följa med mamma till täby för att kolla på vår/sommar kläder. Kommer antagligen lägga upp det jag köper i morn om jag hittar nåt.
Imorn eller på söndag så ska jag följa med Emma och se på Hungerspelen, Freja kanske hakar på också:)

Varit ute och flummat med världens bästa

Jag och några till stannade i skolan ett tag efter att vi slutat och hade lite kul. Sen följde Freja med mig hem, och vi har typ bara haft slagsmål (ja faktiskt, fast inte på riktigtxp) och så har vi varit ute.
Måste verkligen göra matteläxan nu och sen duscha, så hinner inte blogga mer;)

Tired

Är jättetrött, håller på att somna. Men ska först släpa mig mot duschen och sen blir det Sveriges mästerkock:) Bloggar mer imorn när jag kommer hem från the school!
vacker

I´m feeling great, I´m feeling awsome!

Eller ja nästan iaf. Mn mår mycket bättre nu. Var bara magsjuk igår så imorn ska jag nog gå till skolan. Hade kunnat gå till skolan idag men man måste ju var hemma 24 h efter man har spytt;) Men har ju knappt ätit något så har gått ner 3 kg, det har ju lixom gått knappt 24 h? Haha dom kilona lägger jag väl på mig snart.
Har iaf jättetråkigt nu, läser lite bloggar och så.

Ny design

Gjorde bakrunden och headern lite roligare än den förra trista. Fast den var ju bara tillfällig. Men ska nog be någon annan fixa vid kategorierna och det för det har jag absolut ingen aning om hur man gör!
tryck f5 om du inte ser! :)

Solat i värmen

Öppnade dörren för att släppa ut Molle för ett tag sen och fick värra chocken när jag öppnade. Det ät ju typ sommar ute! Gick iaf genast ut och solade på en bänk och tog bilder. Hoppas att värmen aldrig försvinner!
Haha, övar på min gymnastiska sida:

Glitter


Say hey to summer in style


Sjukling

Igår på spanskan började jag må lite illa, så gick hem innan ridningen för att vila. Men så fort jag kom innanför dörren så spydde jag. Trevligt! not. Är hemma idag och vilar mig iaf. Ganska skönt det också! Men ska försöka att blogga lite mer under dagen.
Är så ful och sliten just nu så ni får en bild på mormor hund Sindy, haha!

4 ynka dagar tills...

:D

Skola imorn..

Ska gå och duscha snart och göra mig fräsch inför en ny skolvecka. Måste packa ridkläderna också (vart dom nu är?).
Har typ pluggat spanska hela eftermiddagen så jag tror att provet kommer gå bra imorn. Jag har bara en tendens till att få hjärnsläpp på prov..
Bild från i lördags;) (Hanna ser lite ledsen ut haha!)

Hårresande planer

Ska ju låta mitt hår vara nu ända till efter sommarlovet. Så då kommer väl antagligen mitt hår se ut som vanligt igen eller jättekonstigt. Om mitt hår ser ut som "hej kom och hjälp mig" så kommer jag väl antagligen tona det brunt igen. Men om jag har fått tillbaka min vanliga (eller nästan då) hårfärg så kommer jag nog att slinga det i askblond. Skulle nog vilja ha hela håret askblond men det blir nog bara jobbigt att fixa till det ofta och så sliter det ju väldigt mycket.
Är lite trött på att vara brunett och fixa utväxten hela tiden och så..
Älskar hårfärgen!

Fika snart

Karin och jag gick hem till mormor i förmiddags. Vi har bara ätit lunch och kollat på klipp på youtube. Vilket liv man har alltså. Nu håller iaf mormor på att göra varm choklad till oss och vi ska fika snart:) Sen ska jag plugga spanska så bloggar när jag kommer hem för hinner inte det nu.

Helt ofixad idag;)

Äkta människor

Nu ska jag upp och kolla på Äkta människor. Tipsar stark om den serien! Går på ettan kl 21.00 varje söndag. Fast man ska nog titta från början för annars kanske man inte fattar så jättemycket;)
Har iaf studiedag imorn, skönt! Fast ska upp till mormor och där ska jag mest plugga till några prov som kommer snart.
Puss!
:)

Beslutsångest

Har kollat runt lite på bikinisar till sommaren (jag är ute i god tid, jag vet.) och har bestämt mig för att nån/några utav dom här snyggingarna ska bli min. Tror jag kommer köpa nr.2 för den kostade bara 80 kr typ, budget! Men vad tycker ni?! :)



Vårtecken

Hittade en fjärlil ute idag, vilket kanske är mer sommartecken?;D

Ny träningsform

Kom hem från Hanna vi ett ungefär och har bara varit ute sen dess. Dock var jag ensam hemma med pappa och mamma och ingen av dom var ju så jättesociala, men hittade några hopprep och började hoppa. Och nu har jag hittat bästa träningsformen för mig! För läste nån stans att det var jättebra för både ben och armar att hoppa. Så nu ska jag hoppa 100 hopp varje dag, så smart man är!
Har iaf käkat god middag nyss och chokladmousse till efterrätt, ymmie!

God morgon!

Vaknade upp här hos Hanna för någon timme sen. Vi kollade alla avsnitt av Elsas värld till klockan var fem. Så är en aning trött nu. Vi har iaf ätit smoothie till frukost, smarrigt!
Ska ringa mamma senare och se om hon kan hämta mig här, annars får jag väl ta bussen.
Uppdaterar ikväll, eller när jag kommer hem:)
Vackert morgon trött man är!

Skulle egentligen åkt till badhuset..

..men hade allt annat än lust till det. Så nu sitter jag hemma och chillar. Är inne på fb och kollar bloggar. Hanna håller ju på att följa Elsas värld så jag tänkte ge det en chans. Så nu har jag sett första avsnittet och det var ju faktiskt jättebra!
Kommer iaf blogga med lite roliga inlägg nu när jag har typ 2 h utan någonting att göra nåt annat;)



Göttat mig i sött

Åkte ner till centrum ett tag efter skolan. Fast följde bara med mamma för att handla mat typ. Sen köpte vi pizza och snacks där så nu känns det som om jag inte behöver äta någonting mer på en månad!
Ska iaf kanske sätta på en bra film nu och lata mig. Imorn ska jag hem till Hanna och sova där och vi ska ha tjejkväll, börjar bli ren tradition nu!
Nu kom Elsa hem från ett kalas ock körde ner lite godis i munnen på mig. M å s t e  s p y . .

Blue


En enkel

Så här simpelt klädd gick jag runt idag;)

Känt mig som en zombie efter skolan

Ja, där har ni anledningen till dålig bloggning. Har verkligen varit dödstrött efter skolan så har bara orkat göra läxorna och sen typ titta på tv (soffpotatis, haha!).
Idag har det iaf varit ganska chill. Har sammanlagt haft typ 2 h håltimme idag! Slutade 15.20 och drog genast hem och latade mig lite till;) Juste, fixade nyss min tråkiga vägg till Världens snyggaste!!
Gaalet snygg alltså!!;D

Med Hanna

Hanna följde med mig hem efter skolan. Vi har typ bara ätit mellis och jag har fixat hennes nya blogg. Länk -->http://hannalindgrens.blogg.se/!
Nu sitter vi iaf med varsin dator och nördar. Fast ska fixa naglarna snart så det kanske blir bild senare ikväll:)

Länkbyte

Kolla in den här snyggingens blogg ----> http://thereselin.blogg.se/ http://thereselin.blogg.se/

En teckning

Ritade den här för några dagar sen. Mamma trodde att jag hade ritat av Molly Sandén, fast hade det hade jag ju inte. Men när jag tänker på det så kanske den var lite lik;)
sorry för sämst kvalité:/

Outfit

Kom på att jag tog outfiy bilder med mobilen så här får ni dom istl, lite sämre kvalite då;) Visar även tröjan jag köpte förra veckan.


Tröttis

Är helt slut efter bara en skoldag. Fast det beror nog också på att jag har vit ute med systrarna och Freja i nån timme och sprungit runt;) Freja och jag bakade också kolakakor, dock så blev det klumpar av bakpulvret så har typ jätteont i magen nu, eller också beror det på att jag bara åt för många haha!
Har iaf jättetråkigt nu, ska kanske göra en enkel header till Hanna som behövde en.
Tog outfit bilder och så imorse men kameran dog nu så kan inte ladda över dom:(
blää

Ny header

Tröttnade grymt mycket på på min gamla header så fixade en ny jätte enkel. Men ska bara ha den fram tills jag har gjort en lite ordentligare;)

Villkoret var avtalet

Usch har jättetråkigt just nu. Sitter och läser avtalet på en Iphone (som jag kanske ska få:D) som har en jätteliten text oxh läser ju det på datorn så det känns som om jag kommer bli blind..
När jag är klar med det så ska jag väl äta middag och sen ska jag plugga lite.
vacker alltså!

OMG!!

Fan vad lycklig jag är nu!! Träffade ju Ulrik Munther i täby och han är ju fan ännu snyggare in real! Ska till skansen och grönan och överallt där man kan tänkas hitta honom i sommar! 






Tog ju dock 50 bilder men det här var dom ända som blev riktigt bra utan att behöva zooma in;)
Kan iaf inte beskriva med ord hur det var!

Vem ska vinna ikväll?

Jag tycker nog att Ulrik ska vinna för att jag inte vill att han ska bli ledsen och han har en grym låt (haha jag vet att jag är lite konstig) fast Loreen ellr Danny kommer antagligen lyckas mycket bättre. Men vem tycker ni ska vinna??:)
(bild tagen från google)

Hanna sover här igen

Gick och la mig jättetidigt igår, typ 11, och vaknade 10 så känns som om jag aldrig varit mer utvilad, haha;)
Iaf var jag och handlade lite tills ikväll med pappa. Elsa fick melodifestivalskivan så nu kan hon lyssna på sean banan när hon vill, dock börjar den redan bli lite uttjadad;)
Om ett tag kommer Hanna ochh sover här. Vi ska ha spakväll igen, och så blir det finalen ikväll:)

Pink


Outfit

Körde på en väldigt enkel outfit idag. Fast typ hälften av kläderna ligger ju i tvätten, klädbrist?:o

Emelie och Hanna

Imorse så åkte vi skridskor i ishallen. Emelie och jag dansade i en timme med grillorna på, haha! Sen gick resten av dagen snabbt. Vi hade "Mello tema" på matten så vi gjorde ett diagram av vilka vi tyckte skulle vinna på lördag och så lyssande vi på alla låtarna, nice mattelektion! Sen följde iaf Emeilie och Hanna med mig hem och vi flumma som bara den!
Ikväll ska mamma ha sina polare här så ska väl tillbringa kvällen med syster och snacks framför tven:)

Redigerad


Glad idag!

Hihi, har sprungit runt hela dagen och varit jätteglad, vad kan det bero på?? haha inte så jättesvårt att gissa kanske. Känns som om det ända jag sagt (skrikit lite också..) idag är att jag längtar till söndag!
Iaf har jag precis ätit tacos och ska väl spendera en stund framför datorn nu då. Sen blir det duschen och tv:)
Haha, togs för nån vecka sen!

Outfit & facelook


Länkbyte

Checka in den här snygga tjejens blogg!
http://thereselin.blogg.se http://thereselin.blogg.se <-----

I am so happy!

För vet ni vad jag ska göra på söndag?? Jo jag ska till täby och träffa Ulrik! Fast vet ju inte om man får ta bild och så men han (och andra från finalen) ska ju sjunga iaf. Och att se honom in real duger för mig;D

Så sööt!!

Juliahofsweden

Är med och tävlar i dagens blogg hos Juliah Strand. Grymt snygg & stark tjej med grym blogg!!
LÄNK -----> http://juliahofsweden.blogg.se <-----  :D

Vad var det jag sa? ;)

Middag hos mormor snart

Kom hem för ett tag sen och sitter nu med världens blåmärke på rumpan haha! Gjorde världens vurpa när jag gick till mormor.. Iaf ska vi snart äta en god middag och så ska jag göra läxan och så. Visar min outfit och så när jag kommer hem:)

bjuder på den


Today´s outfit


Bilboo

Kom hem vid 5 (:O) idag efter att ha ridit. Fick rida Bilbo idag, världen sötaste häst, haha!!
Efter det så följde iaf Freja med mig hem och vi gjorde inget speciellt, åt hamburgare och kolla tv. Ska visa dagens outfit i ett inlägg och sen ska jag börja fixa inför kvällen och så. Ska gå och lägga mig tidigt för somnade halv ett igår, not good! Imorn ska jag till mormor efter skolan så bloggar därifrån:)

(favorit) i repris

Skola imorn:´(

Måste börja fixa inför i morgon och en ny lång skolperiod till påsklovet.. Ska duscha och packa och massa annat. Måste hitta mina ridkläder också för ska rida imorn. Har ingen lust alls med skolan, längtar till påsklovet! Då blir det tjejkväll med brudarna, sola, shoppa, fira påskoch massa kul!
Saknar sommaren och mitt blonda hår!!

Till Fanny och resten av er Bieber fans

Fanny frågade om jag kunde rita av Justin Bieber till henne, och självklart sa jag ja. Så gjorde klart den imorse och blev överraskad hur bra den blev. Trodde faktiskt att det skulle bli svårt att rita honom!
Vad tycker ni? :)

Vad jag har gjort idag

Idag har jag haft studiedag (skönt!). Så i förmiddags så gick Karin och jag upp till mormor och så åt jag lunch där och sen gick jag hem till Fanny. Vi drog till centrum ett tag för hon skulle fixa sitt legg och så köpte jag tre nagellack där. Fikade också med jättegod glass! Sen åkte vi hem till Fanny och så hittade vi massa roliga klipp på Sean Banan som vi satt och garvade åt i en timme. Sök på Sean på stan på you tube om ni vill ha kul! haha.

Middag nu

Mormor kom precis och vi ska äta jättegod middag om en stund som pappa håller på att laga! Men  vet ni vad jag ska göra nu? Jo jag ska ut och åka skridskor på vår grusplan (som då är täckt med is haha!). Ska ta några bilder som jag lägger upp imorn:)

Liiila

Testade att måla på mitt nya matta överlack men det funkade typ inte, det är väl antagligen bara till om man redan har måla med ett vanligt matt nagellack. Ska nog köpa ett för hittade sånna i massa härliga vår färger! :)

Vårat kök är klart!

Äntligen är vårat kök klart som vi har hållit på att bygga om sen i oktober (!) så nu är jag ap glad! Får ju äntligen baka och hålla på i köket nu:D
Dock är det lite stökigt just nu;)

Varit ute en låång stund

Har varit ute ett ganska långt tag nu. Började att fika utomhus och sen sola och ritade jag uppe på taket till våran bod. Efter en lång stund där fick jag typ lite överskotts energi så jag sprang tvärs över åkern (som är välldigt stor) och tillbaka. Hade ju tänkt att jogga lite senare men att spurta över åkern var ju ännu bättre träning!;)
Älskar att det börjar bli vår på riktigt nu ju!
Steekarn, haha!

Vad som har kommit i vägen för bloggen

Jg var ju som sagt var i täby i fredags och hade det jättemysigt, kunde tyvärr inte ta bilder på det jag köpt men det var två par trosor, en ganska enkel tröja, 4 nagellack och 2 ansiktsmaskar. Sen sov Hanna här och vi hade en spa kväll. Igår mitt på dagen så åkte vi till farmor och farfar och vi kom inte hem förns vid halv åtta typ, och då blev det att mysa framför tven;) Därför har jag inte bloggat.
Idag ska jag iaf bara vara hemma och chilla. Både Fanny och min lillasyster vill att jag ska rita av Justin Bieber så ska väl börja på det nu då (dock behöver min lillasyrra betala 10 kr haha!).
Dagens (enkla) outfit: ;)

I täby c

Vid halv två åkte mamma och Hanna och jag ner till centrum och jag tog sprutan [:[] och direkt efter det så tog Hanna ochjag ett tåg till täby c. NVi har varit här ett tag nu och jsg hsr köpt lite underkläder, nagellack och entröja som jag visar ikväll eller imorn. Vi ska iaf dra hem om en timme typ.
Puss!

Inte klänning i år?

För några dagar sen så kom jag på att jag kanske skulle skippa klänningen i år på skolavslutningen och kanske köra på nån söt linne/topp istället? Hittade precis dom här söta från Hollister som kanske ska köpas! :)
Lake Hodges
Doheney

Ändrade planer

Imorn var det ju tänkt att jaag och Hanna skulle åka in till täby c på förmiddagen, men då sa mamma att jag skulle ta sprutan imorn halv två för det var den ända tiden dom hade. Men då åker iaf Hanna och jag in dit efter det, hoppas bara att jag inte har ont i armen efter det. Fast tar nog med mig en alvedon. Iaf så kommer vi att komma hem senare då och så ska vi ha ett litet "mini-spa" då. Så det kommer kanske inte bli bäst uppdatering imorn, men försöker iaf:)
Här är min lilla "inköpslista", haha!

Spruta idag..

Vaknade vid 10 idag fast låg och drog mig i en halv timme innan, men det var skönt! Åt iaf lite frulle och nu ska jag slappa hela förmiddagen, men sen... Så ska jag ta spruta!! Det är typ mot livmoderhalscancer så alla tjejer måste ju ta den, och då är det ju bra att ha det gjort;) Fast det kommer nog sluta med att jag svimmar... haha nej men det kommer nog gå bra hoppas jag!
Sitter i pyjamsen så det blir inga bilder just nu;)
underbart... haha

RSS 2.0