Diss

Måste dissa när bloggare skriver att dom kommer typ lägga ner bloggen om dom inte får 20 kommentarer eller så. Jag får ju inte typ 10 kommentarer till varje inlägg och har inte alldtid världens bästa statestik men jag bloggar för jag tycker det är kul ändå?

Naglar

Ny målat;)


Blev lite kladdigt, hehe..

Är hos Freja

Efter skolan så stannade jag och Freja på gården ett tag och vi låg utanför på marken i typ en timme, haha. Nu är jag hemma hos Freja och vi har precis målat naglarna. Först blev det ganska fint men sen blev bara kladdigt, lägger upp bilder på naglarna strax.


När vi låg utanför gården;)

Ear cuffen som jag köpte:)
kram

brottom

Har lite brottom nu för jag ska cykla och möta Freja och sen så cyklar vi till sporthallen för att ha idrott. Bloggar sen i eftermiddag:)
kram

Centrum

Har inte bloggat så mycket idag för efter skolan så cyklade jag och Freja till centrum. Det var typ nån "höstfest" där så när jag köpte en ear cuff på Ur & Penn så fick man en goodiebag:) Vi hörde Sara Varga sjunga också eller vi hörde inte så mycket för vi snodde lite helium ballonger och hade kul;) Fick med mig lite nya saker hem också:
nagellack från H&M (förlåt för dålig kvalite!)
Ear cuff från Ur & Penn
I goodiebagen:)
Nu ska jag gå och ducha och sen blir det idol. Andre gick vidare igår:D
kram

Idol next

Nu ska jag gå och kolla på idol och i kväll är det Andre som ska sjunga:D Han kommer fan vinna hela skiten, eller kanske Moa? aja, det här blir nog sista inlägget för idag så God natt i förväg;)
kram

Visste du att?

Många som redan känner mig vet ju om det här men jag älskar att rita och måla. Jag har gjort det sen jag var pytteliten, dock var jag ju inte så bra då haha.. Tillbringar minst en timme om dagen till att sitta och skissa massa:)
Målade den här för en halvtimme sen faktiskt:)
Och här tillbringar jag min tid många timmar i veckan;)
kram

sorry..

Förlåt för att jag inte bloggade så mycket i går och idag men jag följde med Freja till stallet och red på Hicke och sen övade jag till matte provet vi hade idag. Freja och jag tog lite bilder när vi red så kommer lägga upp dom alldelses strax:)
Nu sitter jag och Hanna med näsorna i datorn och vi har precis gjort lite läxor. Jag lovade Hanna att hon skulle få hoppa lite studsmatta så, se you later alligator;)
haha, vaaad?

orienteringsdag

Nu är jag hemma efter en lång och jobbig orienteringsdag. Jag och Freja gick vilse i skogen och sen skulle vi klättra upp för en brant och självklart hallkar jag och blir blöt-.- haha, jag är iallafall glad att jag lever för det kändes typ som om jag skulle dö ett tag..
Freja är här men hon ska typ åka och rida snart.
Vi just nu..
kram

Hjälpt Freja

Har precis hjälpt Freja att gjöra och lägga in en header, den blev faktiskt super fin:)
haha liite kort inlägg men ändå
kram

Hos Freja

Nu är jag hemma hos Freja efter en lång skoldag. Vi har bakat chokladbollar och kollar på nån konstig film.
Idag fick vi vår nya NV lärare och han är fett skum. Hela lektionen skulle vi typ stella frågor om honom:s
Här kommer några bilder på oss:



Nawwie, Pixie sötnöt:)
kram

Vill ha

Har ju redan en ear cuff men den är så liten och vill ju ha en som är lite större så den här skulle nog passa mig perfect:)
Från cocoo.se
Big Hiss enligt mig! Men jag ska nog köpa en från Ur och Penn för dom är ju lite billigare, men dom verkar gå sönder ganska snabbt?

Bilder + Naglar

Målade precis minna naglar, jag tänkte att jag skulle måla "tidningsnaglarna" men självklart så har ju mitt vita nagellack torkat-.- men jag tog typ ett genomskinligt så det är därför texten inte syns så bra.
Tog faktiskt alla bilderna med mobilkameran:)
kram

Morning

God morgon alllihopa! Jag vaknade precis och snart ska jag väl gå och äta frukost.
Har väl inga speciella planer för dagen så om nån vill gjöra något så är det bara att höra av sig:)
Igår så tog jag några härliga höstbilder med systemkameran men det funkade inte att lägga upp dom så dom kommer upp någon annan gång den här veckan:)
kram

Länkbyte?

Nån som vill gjöra länkbyte? Kommentera i så falll:)

köket

Vaknade för typ 2 timmar sen, haha;) Idag ska jag nog hjäpa pappa att riva ut köket eftersom att vi ska bygga om det. Kommer typ inte få äta nån riktig mat på typ en månad:( Efter jag har hjälpt pappa ska jag och mamma åka till täby typ:)
kram

friday

Försov mig lite i morse så jag han inte blogga då. Iallafall så kom jag hem för typ en timme sen. Jag, Freja, Norton och Hanna stannade på gården och spelade bingo och sen var vi vid linbanan ett tag, därför kom jag hem rätt så sent;)
Just nu så sitter jag och väntar på att mamma ska komma hem så hon kan gjöra lite mat för är jättehungrig, men jag ska väl läsa lite bloggar nu och sen stänga av datorn.
Har inga nya bilder men bjussar på den här så länge:
Saknar..
kram

snart

Snart så ska jag hoppa in i duchen och göra mig lite fräsch och efter det så ska jag se på Robinson, skit spännande ju. Jag hejar på Denice;)
kram

220911

Kom hem för ca 15 min sen. Hanna, Freja och jag stannade kvar lite längre i skolan och pratede och sånt:) Jag gjorde klart min grytlapp i slöjden idag och jag blev faktiskt ganska nöjd, men nu så har jag börjat sticka och det är skit svårt. När jag väl har lärt mig sticka så ska jag sticka en mössa som jag kan ha i vinter;)
Tog inga bilder idag för min mobil dog-.-
haha men gud...
kram

sovmorgon

God morgon allihopa:) eller dom flesta vaknade väl för längesen. Idag har jag sovmorgon vilket är välldigt skönt. Jag har precis fixat i ordning mig och tänkte lägga upp en dagens outfit och facelook innan jag ska dra till skolan:)
OUTFIT:

t-shirt - HM
jeans - HM
FACELOOK:

men gud vad snygg man är då...
Det var nog allt:)
kram

pic´s

Freja och jag bakade chokladbollar, haha jag råkade bara hälla i gaaanska mycket kaffe i;) Vi målade precis naglarna och nu sitter vi typ barnvakt åt Elsa.
mmmm...
Vems hand är vems?;)
haha, bjuuuder..
kram

med freja, igen;)

Vi fick sluta typ en timme tidigare idag för Bodil var inte i skolan och om vi var knäpptysta sista lektionen så skulle vi typ få bullar av Jessica och vi var jättetysta:)
Nu sitter jag här med Freja och vi ska baka nåt sen, antagligen kladdkaka eller nåt.
kram

haha

Har verkligen jättetråkigt men ska väl gå och kolla på idol om nån halvtimme. Gjorde precis en liten snygg bild på pizap;)
men gud vad fin...
kram

-

Jag har precis ätit middag efter en låång dag i skolan och stallet. Vi hade teori idag igen eftersom vi är på utflykter varja gång vi ska rida-.- När vi cyklade hem så stannade Freja, Fanny och jag vid ett äppelträd och åt äpplen och hade äppelkrig. Har tyvärr inga bilder från dagen.
kram

hiss

Måste bara hissa Jeffrey Cambell. Så grymt snygga:)
Synd bara att dom är så dyra..

Bilder

bjuder..
kram

med Freja

Efter en lång skoldag är jag äntligen hemma med Freja. Vi har precis tittat lite på ett skit tråkigt program och nu sitter vi här. Vi har tagit lite web cam bilder och snart ska vi ta lite bättra bilder:)
kram

sliten..

Pappa tvingade med mig och Karin att cykla och plocka svamp, men det fanns typ inte en endaste kantarell i hela skogen så nu har jag gått i typ 1 timme i skogen och vrickat fötterna i onödan -.-
Iallafall så är jag sjukt trött nu men jag ska väl duscha och ha ansiktsmask sen så man blir lite fräsch in för veckan:)
haha fastnar verkligen inte på bild idag..
kram

god morgon

God morgon allihopa! Jag har precis ätit frukost och klätt på mig. Idag blir det väl en till tråk dag:( Har försökt få tag på Freja men hon svarar inte, så Freja om du ser det här så SVARA!
Nu ska jag väl gå och ha lite mer tåkigt..
kram

sur som en citron

Nu har jag varit ute och sprungit lite men det blev inte så långt för har fortfarande ont i benet:(
Innan jag gjorde det så cyklade Karin och jag till ica och köpte lite godis tills i kväll.
Blir så sur för att för typ 5 dagar sen så skulle jag bli medlem i bloggtrafik, men tror ni det funka eller? nej, för det står att epost adressen redan är upptagen:( så jag försökte idag igen men det står samma sak..
kram

svar på tal

hanna om just nu:
nej!! jag kom ihåg att jag skulle gratta dig men så glömde jag:( men aja grattis i efterskot, plutt <3
svar: haha tack pluttplutt<3

Trååk

Jag har jättetråkigt, kommer typ inte göra nåt idag. Just nu väntar jag på att pappa ska bli klar med maten för är vrål hungrig;) Om någon vill hitta på något så är det bara att smsa eller nåt:)
bjuder på den..
kram

Nu..

Nu blire Idol alldeles strax:)

just nu

Japp, just nu sitter jag med datan i knät och lyssnar på lite musik. Väntar på att klockan ska bli 8 så jag kan mysa ner mig i soffan med chips och kolla på Idol:)
Följde alldrig med till centrum förut för jag hade jätteont i huvudet och orkade verkligen inte, men när mamma kom hem sen så hade Elsa och hon köpt lite goda bakelser till mig eftersom jag hade namnsdag i går vilket jag själv hade glömt bort x) Så grattis till mig i efterskott!!
Jag just nu
kram

vänta...

Hann tyvärr inte göra ett inlägg i morse för jag försov mig regält, men jag kom iallafall i tid till idrotten:) Men vi skulle först ha fyspass och sen jogga i spåret. I vanliga fall hade jag klarat det lätt men jag sträckte benet för några dagar sen och det gjorte skit ont att jogga, men jag joggade långsamt med stenar intryckta i handflatan som Emma sa att jag skulle ha;)

Iallafall så har jag precis ätit lite mellis och väntar på att mamma ska komma för vi ska typ åka till nått centrum:)

Haha, hade ingen bild från dagen så jag slängde upp nån random på Freja och mig;)
kram


Med Hanna:)

Nu är vi hemma från skolan, eller ja vi kom hem för typ 30 min sen;) Vi ska göra läxorna strax..
Här får ni lite bilder från dagen:
kram

outfit

Här kommer dagens outfit:

Jeans - HM
Kofta - Cubus
Linne - HM

Facelook:

enkel toffs:)
kram

god morgon

God morgon allihopa:)
Idag har jag lång sovmorgon vilket är jäkligt skönt;) Jag har precis ätit lite frukost och snart ska jag packa väskan. Jag kommer lägga upp dagens outfit strax.
kram


Dagen

Berättade ju inte så mycket om dagen förut men allt jag kan säga att den var som alla andra vanliga skoldagar;)
Jag tänkte göra en lite bättre header nu för blev verkligen inte nöjd med den första..
Här får ni lite bilder från dagen:
haha plötsligt blev freja blondin igen;)
vi povade lite random kläder på hm...
Oj, bilderna blev olika stora men aja;)
kram

hemma hos hanna

Efter skolan drog jag hanna & freja till centrum för hanna & freja skulle köpa en ear cuff så jag följde med och nu är jag hos hanna:) Jag ska hjälpa hanna att gjöra en header och lägga upp den.
haha vi just nu
kram

ny header

Efter många minuters tänkande så listade jag ut hur man lägger upp en header:)
Jag gjorde en lite snabbt i paint bara för att se hur det blev när man la upp så jag kommer att gjöra en ny lite bättre om några dagar, men så länge får den här duga;)
Tryck f5 om ni inte ser den:)
kram

trött

Har typ gått hela dagen så jag har sjukt ont i mina ben. Iallafall så började vi med gå till Tekniska och så åt vi lunch där och sen tog vi bussen till Medelhavsmuseet, men det var typ en timme kvar innan vi skulle vara där så vi fick gå lite i Gallerian:D Jag var typ utsvulten när vi kom dit men som tur var hade man med sig lite pengar så jag köppte en jättestor muffin;) Vi kom tillbaka till stationen lite tidigare än väntat så jag, hanna och freja gick in i centrum ett litet tag.
Min usb-sladd funkar typ inte så ni får inga bilder från idag, tog ändå inte så många roliga bilder.
kram

färdig packat

Har precis packat klart allt som jag ska ha med i morn.
Först så tänkte jag att jag skulle vara duktig och gör pannkakorna själv men det gick ju så där bra, så pappa fick göra resten;) Jag ska ha med mig pannkakor, macka, frukt och en blue keld, yammie!
Nu måste jag försöka få tag på Freja så vi kan bestämma vart vi ska träffas och så i morrn:)
kram

utväcklingssamtal...

Ska på utväcklingssamtal(stavning?) snart, trååkigt! I typ ettan och tvåan hade man ju det i typ en kvart och nu sitter man i ca 40 min, pappa får väl väcka mig om jag somnar av tråkighet;)
I morn ska vi till Tekniska och Medelhavsmuseet, vi ska samlas 8.15 vid stationen och kommer hem ca 16.00 så det blir en lång dag. När jag kommer hem efter utväcklingssamtalet så tror jag att jag ska be pappa steka pannkakor som jag kan ta med i morrn;)
Snälla, om någon vill göra en header till mig så kan ni väl kommentera för jag vill verkligen ha en!!
kram

lite om mig:)

Vääälkomna till min nya blogg!
Här kommer jag skriva om min vardag, intressen och lite sånt som dom flesta bloggare gör;)
här har ni lilla mig,)
Kram

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0