Appen krånglar

Kan inte logga in på blogg.se appen, verkar som om det är fler det krånglar för också? Där har ni iaf anledningen till dålig bloggning. Om det inte fixar sig snart så kommer jag att ha en liten bloggpaus. Fast det blir det iaf från söndag till torsdag, då jag ska gå på ett målarläger. Så hinner inte uppdatera på dagarna då jag är där. Sen blir det bloggpaus i en vecka när jag är i Danmark, åker om två veckor.
Så nu vet ni;)

Appen krångl


Haft det bäst

Orkar inte berätta så detaljerat om allt som hände, men kan säga att jag har haft det skitkul. Käkat god mat, tittat film, bara pratat, busat, varit ute och en massa skratt;)
Kom iaf precis hem med världens uppsvulna fot, gör så himla piss ont! En viss Freja med så glad över att gå till lekparken att hon var tvungen att kasta skateboarden hon hade på mig haha! Fast det är ju inte så kul när man inte kan röra på foten:( får väl sitta och vila.
Bloggar mer sen!


Kvällens outfit


Party tonight

Kom hem för ett tag sen från skolavslutningen. Kommer sakna min underbara klass enormt mycket! Men får väl ta och träffa några under lovet ju;) Fast nu så ska jag bara njut över att det är sommarlov, och att man inte behöver anstränga hjärnan haha!
Ikväll så ska jag iaf på fest hemma hos Hanna. Wille, Hanna W, Fanny, Freja och Emma kommer också. Vi ska fira Hannas födelsedag (fast hon fyller inte år förns om några veckor) också:) Så ni kanske förstår om uppdateringen kanske inte blir så bra;)


SOMMARLOV!


Nails


Skönhetsömn

Är jättenöjd med mitt hår nu! Skönt att jag han fixa till det innan skolavslutningen också;) dock så är det jäätte fluffigt just nu men hoppas det försvinner när jag sover;)
Nu ska jag iaf kryp ner i sängen och sen sova, vilket jag antagligen inte kommer kunna göra haha! Kommer bara att tänka på att det ät sommarlov imorn;D helt sjukt vad tiden gått fort!
Aja, god natt, bloggar mer imorn:)


Yeees


Slingar håret

Sitter just nu och slingar håret, dock känner man sig som ett jävla miffo med påse på huvet och under en stor maskin-.- men men det får man väl ta. Men dock så slingar jag ju bara håret så då blir underhåret fortfarande ganska mörkt. Men det får jag väl fixa hemma om jag inte blir nöjd;)
Bloggar sen med bild på resultatet;*


Dagens enkla outfit


Suris

Alltså ååh, pallar inte med att mamma ska hålla på och ändra sig hela tiden. Nu säger hon att hon inte hinner skjutsa ner mig till centrum, så då blir det ingen klippning-.- Känner att hon typ är skyldig mig att få bleka håret hos frisören imorn efter allt.
Fast får ju ny frilla till avslutningen då om jag klippet mig imorn, men ska inte lita på att det blir så för så har hon sagt i typ en månad nu.
Aja nu ska jag gå och sura lite mer;(


Mot centrum snart

Bloggar när jag kommer hem;)


:D


Dagens outfit


Börjar 10:)

Vaknade kl 8 och sitter och äter frukost just nu. Har sovmorgon och börjar 10 idag så kan chilla as mycket nu ju;)
Sen kl 11 tror jag så kommer GMX till vår skola och ska sjunga:D hoppas man får ta bild med honom;)
Bloggar mer i eftermiddag:)


Klippa mig imorn

Ska klippa mig imorn efter skolan (äntligen!). Ska klippa det lite kortare och tunna ut det ganska mycket. Sen ska jag fråga frisören om hon tycker att jag kan bleka mitt hår hemma. Vill ju inte att det ska bli gult typ;) För då kanske jag även ska bleka mitt hår imorn. Ska försöka övertala mamma om att får bleka mitt hår hos frisören en sista gång bara haha!
Kanske lite onödigt inlägg men då vet ni ju också varför det kanske inte blir sån bra update då;)
Mig imorn förhoppningsvis då:


Kass uppdatering

Bloggen har visst stått tom på nya inlägg ett tag nu. Men Freja sov ju här så har varit med henne hela förmiddagen ju. Har testat mina kläder jag ska ha på skolavslutningen också, visar det på onsdag;)
Duschade iaf nyss och ska ta och äta lite mellis.
Bloggar mer sen;*


Nytt

Köpte mest massa smågrejer som är nödvändigt typ. Fick också med mig ett par tights;)


Haft det bäst

Har verkligen inte tänkt på bloggen alls idag, men har haft för kul med Freja och Fanny hela dan. Freja följde med till mig sen och ska sova här. Haha ganska uppenbart om hon är här nu liksom?
Iaf så ska vi väl sova om ett tag, men uppdaterar med det jag köpte innan;)
God natt!


Till alla directioners:


Måste börja fixa mig

God morgon alla! Vaknade för ett tag sen och åt precis lite frukost. Ska börja klä på mig, sminka mig och sånt snart. För sen ska jag möta Freja vid bussen och så åker vi in till täby. Där möter vi Fanny också:)
Så idag blire shopping;D
Bloggar mer sen, puss!


Täby imorn

Tiddade nyss på Up all night - The live tour, igen haha! Men den är för jäkla bra asså;)
Och nu ligger jag i sängen och ska strax sova tror jag.
Imorn så åker jag in till Täby med Freja, behöver massor av saker;)
Bloggar imorn, God natt!


Fira pappa

Har legat och stekt hela eftermiddagen och kvällen i solen haha! Men nu så har man väl blivit lite brun får man hoppas;)
Nu kom precis pappa hem så vi ska fira honom nu, han fyller ju år.
Bloggar mer sen;*


Hoooot

Idag har det bara varit chill igen, sett en film och fått revansch mot en klass i brännboll, vilka vi spöade hårt;)
Slutade vid ett och stannade på gården med mina sköna brudar ett tag;)
Och nu är jag hemma och har legat och stekt i solen ett tag. Så jäkla skönt med värme äntligen, och nu så måste den stanna till avslutningen på onsdag. Juste, och på måndag kommer GMX till vår skola:D avundsjuka? Haha!


Today's outfit


I akut behov av present

Kom på att pappa fyller år imorn för nån timme sen, och hade ju ingen present. Men jag ritade iaf ett litet speciellt grattis kort till honom, smart man är;)
Nu ska jag iaf lyssna lite på musik och sen sova. Måste ju upp tidigt och sjunga...


New in


På väg till arninge

Slutade kl 1 idag och har typ inte gjort ett skit i skolan haha! Men vi har ju mentorsdagar så;)
Just nu sitter jag iaf i bilen på väg till arninge. Bästa stället att kolla på skor;) ska även köpa födelsedagspresent till en viss Hanna som fyller år snart hihi!
Puss!


Inte trött alls

Kröp precis ner i sängen, dock hur pigg som helst! Känner nästan för att gå ut och hoppa studsmatta.. Fast då kommer jag väll bli ännu piggare haha;)
Ska väl läsa min bok om ett tag och sen försöka sova iaf..
God natt!


Nagelfix och duschat

Har hållit på och designat lösnaglarna jag ska ha på skolavslutningen hela eftermiddagen, dock är dom inte riktigt klara en. Men dom kommer bli jättesnygga när dom är klara;)
Duschade precis också, och då försvann mina snygga lockar:( Men dom kommer tillbaka på onsdag, skolavslutning u know;)
Har fått nån hung up på att göra "collage" om man säger så, så det kommer ni antagligen att få se mycket av framöver hahahah!


Just chillin

Blev inge shopping idag. Har varit alldeles för trött för det. Men mamma sa att hon kunde åka med mig imorn istället efter skolan. Slutar ju jättetidigt ända fram till sommarlovet nu;) och det är bara en vecka kvar:o Shit vad tiden har gått fort!
Nu sitter jag iaf och chillar och lyssnar på musik i hängmattan. Bloggar mer sen:)


Flowers


Länkbyte

Har länkbyte med fina Tildas blogg! Besök och kommentera;D
http://lifebyth.blogg.se



Morning guys

Vaknade för en liten stund sen och åt precis frukost. Är suuper trött och vill helst sova mig igenom hela dagen. Är ju lediga idag för att det är nationaldagen så det är najs;)
Åker somsagt var kanske och shoppar i eftermiddag, så vi får se hur det blir med uppdateringen;)


God natt

Glömde lägga upp bilden på mitt bajsiga brännmärke förut, men ni kanske inte bryr er haha;)
Nu ska jag iaf fixa i ordning mig och sen soova, är så himla trött just nu..
Imorn blir det kanske shopping, behöver skor och smink;)
Mer updates imorn, god natt!
Så snygga fasten dom sover haha:


Vill man vara fin får man lida jäkligt med pin

Ja rubriken talar, jag skulle locka håret och resultaten blev ju jättebra. Men så ska klumpiga Sigrid lyckas bränna sig mitt på hakan! Det är lixom inte på armen elr nåt utan mitt i facet! Så nu kommer jag att få ett stort ärr där typ resten av mitt liv-.- och det gör i förbaskat ont att jag inte vet vad jag ska ta mig till:'( Nån som vet nån bra slava till brännmärken?!


Trött brud

Är jättetrött nu efter att ha rört på mig hela dagen. Vi vann mot alla andra 7:or, vilket är 3 st;) vi slutade där vid halv ett och då gick Hanna, Freja och jag till centrum. Sen cyklade Freja och jag hem till mig.
Nu sitter vi och hungrar ihjäl oss (om man kan säga så haha? Vi väntar på att våra pizzor ska bli klara;)
Bloggar mer sen:)


Taggad till max..... Not

Nu sitter i gräset och väntar på att vi ska få spela. Är super trött och skulle helst vilja sitta i gräset hela dan. Fast vi slutar vid ett så det är skönt:)
Bloggar när vi har slutat, puss!


Goodnight

Kröp precis ner i sängen och ska väl sova om nån timme. Ska hålla på lite med mobilen först och sen ska jag läsa. Bloggar mer imorn innan jag drar och lirar brännboll, puss;)


Duschat

Tog en lång dusch nyss, skönt! Har inga läxor eller låt nu och lite sovmorgon imorn så nu kan jag göra precis vad jag vill;D Ska nog fixa till mina naglar som jag inte gjort på länge också. Slänger kanske upp ett godnatt inlägg senare:)


BB nu

Äntligen var absolut sista riktiga skoldagen slut! Nu kommer vi bara att se på film, städa, leka och sånt i en vecka haha! Fast imorn så är det brännbollsdag, sådär kul asså om det ska regna...
Kom hem för en timme sen typ och har bara hunnit äta middag sen dess. Och nu ska jag kolla sista bb avsnittet som jag missade igår, fast kollade ju såklart vem som vann förut;)
Bloggar mer sen:)


Outfit


God morgon

Vaknade för nån timme sen och har faktiskt bara segat mig igenom hela morgonen, och ändå är jag fixad och klar nu;) Ska cykla till skolan om en kvart typ. Ska dricka en smoothie innan jag drar, som frukost.
Lägger upp dagens outfit snart, puss!


Resultat av några veckors ritande...

...blev det här: världens snyggaste dörr!
Haha nej men jag måste säga att jag faktiskt är ganska stolt över mig själv;)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188063.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188194.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188219.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188240.jpg" class="image">

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188393.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188554.jpg" class="image">

https://cdn2.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_205188647.jpg" class="image">


I'm back babes!

Skulle ju vänta tills att min nya design är klar innan jag började blogga igen, men jag saknade det för mycket haha! Gjorde en jätteenkel design som jag får ha medans jag väntar på den nya;) (tryck f5 om du inte ser) Nu får jag väl också kämpa lite för att statistiken ska bli bra igen som den var förut, för just nu så suger den kan jag säga er!

Idag har jag iaf varit hemma hos farmor och farfar och träffat hela tjocka släkten för er som undrar. Fick 500 kr av farmor också, man tackar!
Ska duscha nu men bloggar mer sen:)


RSS 2.0