Familjen Annorlunda

Det gick jättebra på samtalet, vi blev klara mycket tidigare så då kunde jag åka hem och kolla på Glee mycket längre;)
Duschade iaf nyss och snart (elr om typ 40 min) ska jag gå och kolla på Familjen Annorlunda. Haha det är ju as bra! Såg ni förra säsongen när den där lilla tjejen som typ var 2 år sa att hon skulle gifta sig med Eric Saade men sen ångrade hon sig när hon kom på att han skulle vara en gammal gubbe då x)
Uppdaterar iaf mer imorn men rider ju ganska sent då så det blir uppdatering på kvällen, Puss!
Tog dom här bilderna nyss, Stolt!

Back to school

Nu kommer pappa snart och hämtar mig för att jag ska ha utvecklingssamtal, men det kommer nog gå bra;)
Bloggar kanske ikväll, Puss!

fixade min header

Fixade min header nu. Bytte bara ut bilderna typ eftersom jag tyckte att jag behövde lite nyare, och då passade det ju bra med bilderna jag tog nyss;) Fast när jag bytte kom den fula ramen upp runt headern men den får väl vara där tills någon hjälper mig med den..
Kommer byta design också när våren kommer och så:)

I miss the summer

Hittade dom här bilderna nyss på datorn, och jäklar vad jag började längta till sommaren då! Usch vad man känner sig blek och ful nu på vintern, saknar solen och värmen, att bada i havet och bara inte göra någonting. Sommaren 2012 ska bil grymmast!
Ge mig sommar, nuu!

Dresscode + facelook


slutade tidigt

Yeey, slutade 12 idag efter idrotten för det är nån utvecklingssaamtalseftermiddag (långt ord hu?), så jag kommer dra tillbaka till skolan vid halv fem för då ska jag ha det. Inte så jättekul men men;) Kom iaf hem för ett tag sen med världens huvudvärk, vet inte varför. Ska iaf kanske göra några inlägg nu och sen ska jag sätta på en kopp te och plugga lite till provet vi har på onsdag.

Bilder


Inte mycket sömn igen

Hade jättekul hos Emma igår och idag. Vi åt lasange och kladdkaka och tittade på film och hade mysigt. Vi tittade på Blood diamond och Pretty woman. Ni måste bara se Blood diamond, så jävla bra asså! Sen låg vi och snackade till 5 - halv 6 typ, hehe ni förstår nog om jag är lite trött.. Nästa helg ska jag nog bara ta det lugnt och vara hemma.
Nu ska jag iaf lägga in bilderna jag tog och sen ska jag fixa en sak på mitt rum som ni får se om några dagar..

Gratis Emma..

..på din 14 årsdag! Älskar dig bestis festis! ;) (tidsinställt)
Och så tittar vi bara på Emma på den här bilden..

Mot Emma snart

Nu har jag fixat klart mig och ska snart bege mig mot bestis. Fast kommer gå dit men hon bor ju bara ca tio min ifrån mig;) Vet inte om jag kommer blogga där men isåfall så uppdaterar jag imorn när jag komme hem.

Dagens planer

Nu på eftermiddagen så kommer mormor och fikar, haha det är väl kanske inte så jättespeciellt. Men vid kl fem typ så ska jag hem till Emma för att fira henne för imorn fyller hon 14 år:) Vi ska ha en liten tjejkväll med god mat, film, nagelfixning + mycket mer! Sen sover vi där också. Tar antagligen med mig systemkameran så det blir bilder när jag kommer hem:)

plugg, shopping, tv, familjen..

..är de saker som har hållit mig borta från bloggandet tyvärr. Men nu är jag tillbaks med nya tag!
Var ju i täby c igår men köpte inget speciellt där förutom en enkel ring på rean, 10 kr;) Freja köpte däremot ganska mycket men sen tappade hon bort påsen med sakerna i så vi sprang runt som galningar och letade efterden men hittade den inte. Men sen på tåget kom jag på att den låg i ett provrum på hm där hon provat kläder..
Skriver om dagens planer snart.

Mästerkockarna

Nu ska jag fixa i ordning mig och sen ska jag gå och kolla på Mästerkockarna. Bara jag som tycker det är super kul? Fast det kanske är för att jag älskar att laga mat jag med. Hejar på Sigrid där, kan ni gissa varför? hehe;)
Bloggar mer imorn, Puss!
Suuper gammal bild på en blond Sigrid;)

The king of pop

Har nu ritat klart min min bild. Ser ni vem det föreställer? Jupp, Michael Jackson. Fast är inte riktigt klar än om ni undrar varför den ser lite konstig ut;)
Tycks?:)

Todays`s outfit


Med Hanna

Hanna följde med hem efter skolan. Vi har pluggat lite engelska, jag har målat på en teckning som det kommer bild på starx och så har vi tittat på ett gammalt avsnitt av Glee. Ska låta Hanna göra ett inlägg nu för hon ska snart hem.

Pink & gold

Målade mina naglar nyss, enkelt men snyggt. Ska dra ett lager överlack över sen också.
Systemkameran hade inget batteri så jag fick ta med mobilen istl..

Ridit på åkern

Följde med Freja till stallet efter att vi slutat och gjorde i ordning Hicke där och sen red vi till åkern utenför mitt hus och så red vi där ett tag. Elsa kom också ut så hon fick rida lite också. Lovade henne att hon skulle få testa rida utan att någon höll i Hicke i vår, haha.
Målade mina naglar nyss så bilder kommer strax. Ska börja skriva på min författarpresentation innan jag ska sova så jag iaf kommer igång med det;)

Semlor

Har nu ätit middag och så hade mamma köpt semlor till efterrätt, fast tycker inte det är så jättegott. Mandlemassan förstör ju typ hela semlan, jag börjar må as illa av den så nu känns det som om jag ska spy typ. Ska iallafall fixa mina naglar nu men bilder får ni imorn för tror inte det blir någon mer uppdatering idag.
Puss

Want;Tröjor


Förändring

Är jättesugen på att göra något åt mitt tråkiga hår. Mamma sa att hon skulle beställa klipptid åt mig snart, men vet inte riktigt hur jag vill ha det. Fast tror nog att det blir uppklippt och så ska jag be min frisör att tunna ut håret också, för ni skulle bara veta hur tjockt hår jag har! Sen ska jag också tona håret mörkare fast det gör jag hemma;) Men hur tycker ni att jag ska göra? Kom gärna med ideer!
Förut:
Nu:

Dagens outfit & facelook


Måndag

Kom hem för nån timme sen och gjorde lite te och tittade på Glee. Tradition ju! Är ensam hemma just nu för Karin skulle till tandläkaren, så det är skönt. Kommer kanske blogga med några fler roliga inlägg snart, Puss!

Duschat

Kom precis ur duschen och ska snart se på ett avsnitt av Glee och sen ska jag väl sova tror jag. Så bloggar imorn efter skolan, Puss!
Bild tagen av Freja

middag nu

Nu ska jag strax äta middag, spagetti med köttfärssås rättare sagt! Sen ska jag duscha och göra mig fräsch och så inför en ny vecka. Ska börja med en ny header nån gång i veckan fast den kommer inte komma upp förns långt senare för vill ju använda den jag har nu ett tag till.
Juste pratar med Märta i tele just nu om att vi ska träffas snart:D
Puss

New in

+ lite presenter;)

Fullt upp hela dan

Idag har tyvärr inte bloggen hamnat högst upp på "att göra-listan".
I förmiddags åkte jag till täby c med pappa och Karin för att köpa lite presenter och fick med mig lite småsaker hem också (bilder kommer snart). Och nu på eftermiddagen så har jag varit ute, pluggat och städat mitt rum, skönt att ha det gjort!
S T O L T

Frejas fest- del 2


Frejas fest- del 1

Det blev så många bilder att jag delar upp dom i två delar;)
Lägger upp del 2 imorn:)

vill sova, zzz..

Kom hem för nån timme sen och jag är vrkligen bajs trött. Vi somnade vi ca 04.30 och vaknade vi lite efter 8 typ så det belv inte så mycket sömn den här natten. Men hade iaf jätteroligt, och nästa vecka är det Emma som ska ha tjejkväll för hon fyller år på söndag tror jag:)
Snart kommer en bildbomb!
Provsmak på Pixie och mig i en dragkamp;) (jag har det tufft)

sova snart..

..eller kanske om några timmar;)
Vi har iaf haft jättemysigt och ätit taco och marrängswish. Sen har vi typ kollat på film och vrit lite ute. Vi kollade Kronjuvelerna och nån amerikansk tonårskomedi som jag glömt namnet på..
Bloggar imorn (eller om några timmar, för det är ju lördag nu), Puss!

Outfit & facelook


Fest hos Freja

När jag kom hem efter skolan så tog jag en låång dusch och sen packade jag min väska och fixade mig och så. Bilder kommer snart.
Om ett tag ska jag börja gå till Freja, tar med systemkameran så jag lover er en bauta BILDBOMB! Haha
Bjuder stort

To you, Freja!

Gjorde precis en header till Freja. Så om du vill ha den så kan du kommentera! Vi säger att det är som en födelsedagspresent till dig;)

Några har undrat om jag gör headrar till vem som helst med blogg, och svaret är självklart! Kommentera bara så kan vi prata mer!

Glee

Kom hem rätt sent efter skolan idag, och när jag kom hem gick jag typ direkt framför tven och kollade lite på Glee. Fast tv4 sänder typ första säsongen så har redan sett dom avsnitten men Glee äger ju ändå;)
Kvällens planer är; öva på veckans nyhet, packa tills imorn, duscha, blogga  m.m.
Har inga nya bilder så ni får en bild i repris så länge, men tar med kameran till Freja imorn så då blir det bilder:)

...

Ska nu börja fixa mig inför kvällen ni vet duscha, städa, Tv och allt sånt;)
Bloggar imorn, Puss!

Planer

Nirre!

Outfit

Visade ju min facelook i förra inlägget så här kommer bara outfiten

pluggish

Drog hem till mormor efter skolan för mamma jobbade sent idag. Pluggade lite där och åt middag typ.
Kom hem för ett tag sen och tog lite oufit bilder och snart ska jag skriva en "uppsats" typ. Eller jag har "Veckans nyhet" så ska skriva och berätta för klassen om lärarlegitimationer, not so fun men då har jag det gjort för alla ska typ göra det.
Skriver sen om helgens planer:)

Duscha

Ska snart hoppa in i duschen och sen blir det väl tv. Bloggar imorn efter skolan, fast det lär bli ganska sent eftersom jag har ridning imorn..
Puss

arkiiv

Bildbomb

Checka in vår mini-serie, där vv (jag vet, jag har pyjamasbyxor på mig)
Haha, bilderna var inte så "vackra" direkt, men vi kom på att det vart en serie efter vi hade tagit dom;) (jag blev väldigt blöt sen kan jag ju säga...)
Fattade ni serien? hehe tror det



pulkatjejer

Freja följde med hem efter skolan och vi åt typ lite mellis och sen stack vi ut och åkte pulka med systrarna i ca 2 timmar! Haha det var faktiskt ganska kul;)
Freja åkte iaf precis hem och jag ska snart gå och duscha och sen läsa lite matte till provet på onsdag..
Vi tog lite bilder medan Freja väntade på att hennes mamma skulle komma så dom kommer strax:)
haha mobba mig inte för bilden;)

Sitter i biblioteket..

..med Freja, Hanna och Fanny. Snart ska vi ha idrott, ointressant.se
Bloggar när jag kommer hem:)
Puss

-

Har precis varit ute med systrarna och åkt lite pulka och så;) dock var det inte så mycket snö men det gick.
Idag så ska jag typ fixa lite skolarbete, städa, duscha m m. Har lite läxor som måste ta tags i snart... Men först ska jag äta lite lunch, bloggar kanske senare!
tfs - trött, ful, sliten..

Dagens outfit

Enkel och bekväm!
Och satte på mig min hairdount;)

mini shopping


Fich med mig lite till ointressanta saker hem också;)

Umgåtts med mi familia

Förlåt för dålig uppdaterinng den här veckan men har typ sovit jättelite nu första skolveckan så jag har nästan somnat när jag kommer hem från skolan, så då har jag verkligen inte orkat blogga. Och igår så ville jag bara umgås med familjen när pappa var ledigt och så.
Kom iaf precis hem från centrum och snart så ska vi äta lite lunch. Mormor skulle typ komma och fika hos oss, vi har ju inte träffat henne på länge eftersom att hon följde med kusinerna till Uganda. Så det ska bli kul att träffa henne:)

Gårdagens..

..outfit kommer här. Blev ju helt blöt och så det var ingen ide att visa dagens;)

Home

Kom hem dyngsur för ett tag sen eftersom att det har regnat exakt hela dagen. Men satte på mig lite myskläder och gjorde en kopp varmchoklad direkt när jag kom in, mysigt!
Har knappt inga läxor den här veckan så nu ska jag bara slappa och kolla ett avsnitt av the Doctors:)
UUSCH!
Mycket bättre;)

Dinner now

Ska äta middag snart och efter det så blir det väl lite mys framför tv:en. Är så trött så orkar inget annat, så tyvärr ingen mer bloggning idag tror jag..
Om ni undrar över det andra lite konstiga inlägget så var man typ tvungen att göra det om man ville bli medlem på bloglovin (vilket jag är nu) men orkar inte fixa några knappar och sånt idag men det kommer framöver:)
Haha, kittlade syster precis när jag tog bilden;)

-

<a href="http://www.bloglovin.com/blog/3350204/siigridlbloggse?claim=dv8x33shbqr">Follow my blog with Bloglovin</a>

Foki

Tycker ju att det är väldigt roligt att rita av kändisar så den här gången blev det Foki som jag ritade, vad tycker ni om den? :)
Blev ganska nöjd själv faktiskt:)

Första skoldagen..

..var väl helt okej om man räknar bort att jag var så trött att jag höll på att somna hela tiden. Slutade ju mycket tidigare idag så det var skönt.
Nu ska jag iaf surfa runt efter nån present till min bästakompis Märta som fyller år om ca en månad:)
Bloggar snart, Puss!

Skola imorn

Måste börja fixa inför skolan som börjar imorn. Men mamma sa att jag inte skulle ha någon ridning imorn så slutar ju lite tidigare (Hanna & Freja, så ni vet det också) :)
Juste, Hanna och jag bestämde förut att vi ska gå och fixa våra naglar på en salong till skolavslutningen i juni (höhö, här planerar man framtiden alltså!) :)
Bloggar imorn efter skolan, Puss!
La aldrig upp den här bilden förut..

Want; sportkläder

Behöver lite nya träningskläder nu till våren då jag ska börja träna på "riktigt" liksom. Såg att Gina Tricot hade dom här träningskläderna och blev väldigt sugen på att köpa dom då. Och det blir ju roligare att träna om man har snygga kläder;)

Sällskapsresan

Nu ska Hannisen och jag se på sällskapsresan, haha! Var ju bara tvungen att berätta det;)
Puss!

Hos Hanna

Kom hem till Hanna för ett tag sen, jättekul att få träffa henne! Dock börjar ju skolan imorn så då träffar man ju hela tjocka klassen;) (Fast jag tycker att jullovet borde vara lika långt som sommarlovet)

Just nu sitter vi och tittar på The doctors, spännande höhö! Uppdaterar senare kanske:)

Puss

rensat bland bilderna

Japp rubriken talar. Har rensat bort massa onödiga bilder jag har haft på datorn nu ett tag, men det är skönt att ha det gjort.
Ska gå och kolla lite på tv snart och sen ska jag sova. Ska ställa väckarklockan på 8 innan jag ska sova (får se om jag pallar gå upp då) för på tisdag börjar ju skolan (!) och måste ju åtminstonde orka sätta mig upp i sängen då;)
Slänger kanske in nåt inlägg innan jag drar till Hanna imorn.

Manikyr

Det blev en aning kladdigt
Har gjort pedikyr på tårna också så det kanske kommer upp bild på det nån dag framöver:)

tralala

Har varit ute och joggat lite för en stund sen, svin kallt ju! Var på väg att springa in igen så fort jag stack näsan utanför dörren;) Pratade med Hanna lite innan jag gick ut och ska dra hem till innan lunch typ imorn, ska bli jättekul för har inte träffat henne på hela lovet!
Målade naglarna förut så bild kommer snart:)

Fika snart

Freja sov här inatt och så hade det vi lite mysigt med godis och så på kvällen.
Hela förmiddagen och fram tills nu så har vi spelat massa spel. Har inte något särskilt att säga så det blir kanske inte så mycket bloggning idag..

Winterflower


Medans Freja är i stallet..

...så har jag varit ute och fotat lite.
Freja kom hit efter lunch typ och så har vi spelat lite kort och gjort smoothie och bara haft det allmänt mysigt. Fast Freja var tvungen att gå till stallet vid 2 men hon kommer typ tillbaka när som helst. Håller på att lada upp bilderna jag tog så dom kommer strax i ett nytt inlägg:)
Det är ju ganksa kallt i vårat hus;)

Dark brown, again!


Vända tillbaka dygnet

Vaknade för lite mer än en timme sen och har väl inte gjort något speciellt efters det  förutom att ät frukost men det är ju sådär intressant? Fast ringde och väckte Freja (;) för ett tag sen så vi kommer kanske hitta på något idag men hon skulle typ ringa upp mig snart. Tonade mitt hår i går så bilder kommer strax:)
Random bild jag tog igår när jag tittade på New moon;)

Mys

Ska sätta mig framför tv:en och se på The voice och sen nån film med ett glas hemmagjors smoothie:)
Kunde inte låta bli att smaka;)

Planer

Dagens planer är att vara hemma och ta det lugnt. Fast om ca en halvtimme så kommer vi att få gäster. Det är typ mammas kompis och hennes familj som ska komma på fika så det ska väl bli ganska kul:) Lägger kanske in bilder senare om det finns något liv i systemkameran;)

New; skor

Nöjd.se!

fullt upp igår

Igår morse blev jag väckt väldigt tidigt och mamma, Karin och Elsa skulle tydligen på nån "spökjakt" i Gamla stan men jag ville inte följa med så ringde lite kompisar men ingen svarade typ(-.-) så jag blev tvungen att följa med. Och vet ni, det var en av dom tråkigaste sakerna jag gjort på väldigt länge! På hemvägen åkte vi iaf in till Täby c och fick ett par skor med mig hem:D Har velat ha dom ganska länge så blev ju väldigt glad när jag såg att dom var på rean;) Bild kommer strax.
Bloggar snart med dagens planer!
arkiiv

Nails

Det skulle ha blivit zebra mönstrat först men förstörde första naglen lite så det ser mer ut som en björkstam, hehe. Men jag tycker faktiskt att det blev rätt coolt ändå;)
Haha ser ni min lilla brännblåsa som jag fick av min locktång? Fast skönt nog håller den på att försvinna (den var ap stor förut..)

Hela förmiddagen blev tillbringad...

...framför tv:en;) Fast såg bara på typ 2 program.
Idag ska jag iaf inte göra något speciellt, bara vara hemma och chilla typ. Fast Ulla och Sonja är här (vi har varit med dom alla dagar sen i lördags..) men dom ska typ åka hem efter lunch.
Har försökt få tag på några kompisar men ingen svarar när lilla jag ringer.. Aja ointressant det här inlägget börjar bli, bloggar strax med kanske lite roligare inlägg.
Puss

Kronjuverlerna

Nu ska jag strax gå och titta på kronjuvelerna på 1:an:) (Dom visar den som serie i 3 delar)
Skit bra, Tipsar!

Ni måste bara..

..läsa Hungerspelen! Den är så jäkla bra, lite seg i början men sen fastnar man direkt. Är inte den som håller på med att prata böcker hela tiden men var bara tvungen att tipsa er om den här. Och vet ni vad? Den kommer på film i mars:D Längtaar!
Love!

Ny design

Fick hjälp av Elise med en helt ny design och jag blev jätte nöjd:D Tack Elise! Länk till dig ofc, http://eleii.blogg.se/ :)
Tryck f5 om du inte ser!

Dåligbloggning.se

Vaknade väldigt sent igår och sen åkte vi till ett äventyrsbad och sen på kvällen bråkade internetet igen så jag kunde tyvärr inte blogga då.
Men idag blir uppdateringen bättre, har inga speciella planer för dagen (dock verkar mamma ha det för familjen, fast vill nog bara vara hemma idag). Ska nog göra nåt tidsinställt och andra roliga inlägg nu:)
Bloggar strax, puss

Nyårsnaglarna..

..som jag inte blev så jättenöjd med men som ni får bild på ändå;)

2012 - Here I come

Just när man börjat vänja sig att skriva 2011 så blev det 2012..
Vi åkte iaf till mammas kompis Ullas landställe som ligger i Dannemora (norr om Uppsala) och firade nyår där med hennes familj och några andra grannar som bor där. Vi tände själva inga raketer men några tomtebloss blev det ju haha, fast vi skickade i väg sånadär "Thailändska lycktor" eller vad det nu heter.. Vi gick iaf upp på nåt stort berg vid tolvslaget och därifrån såg man värkligen alla raketer, as najs ju! Glömde ju självklart systemkameran men tog några spontana amatörbilder med telen.
Sötaste katten dom har asso!

RSS 2.0