Sveriges Mästerkock nu

Kom hem vi halv 6 typ och sen dess har jag bara ätit middag och och läst i min Frida tidning typ. Ska upp och kolla Sveriges mästerkock nu eftersom att det redan börjat;) Bloggar mer imorn, och då ska jag göra en förfärlig sak som antagligen kommer göra piss ont:´( Berättar imorn.


Natural

Så här såg jag ut idag. No makeup! ;)

Hos mormor nu

Har precis ätit världens godaste pannkakor, inga andra slår mina och mormors!;) Finns inte jättmycket att göra här iaf. Ska försöka få tag på Märta för vi skulle kanske träffas nån gång under lovet. Och så ska jag kolla efter lite saker som behöver införskaffas på fredag:)
Bloggar ikväll när jag kommit hem!
'

Ulrik♥

Blev jättenöjd faktiskt, fast ritade den bara på 15 minuter. Rekord tid för mig! haha:)

Till mormor snart

Blev väckt för ett tag sen av min morgonpigge lillasyster-.- Men jag antar att det var bra för Karin och jag ska gå till mormor om nån timme för mamma ska in till stan. Då slipper vi ju laga mat och sånt;)
Ritade klart min teckning nyss så lägger upp den strax:)

New

Hihi, älskar mina nya korgar!

Ikea idag

Blev väckt halv nio imorse för mamma ville att vi skulle vara på ikea vid 10, så nu känner jag mig som en levande död.. Åt iaf en ceasarsallad där och köpte tre enkla korgar som jag behövde.
Nu ska jag iaf börja rita på en teckning som jag visar bild på när den är klar, vilket kan dröja eftersom att den här snyggingen som jag ska rita av är ganska svårritad skulle jag tro;)
Right now;)

Duscha och Familjen Annorlunda

Ska hoppa in i duschen nu och sen blir det Familjen Annorlunda. Imorn ska jag fälja med mamma till Ikea, älskar att vara där, haha! Bloggar kanske innan vi åker dit om jag inte vaknar så sent som jag gjorde idag...
Puss

Cupcakes

Imorse bakade Karin och jag cupcakes och dom blev hur goda som helst



Aj, aj

Kom precis in efter att ha varit ute och åkt pulka. Dock så är vår backe isig så jag åkte in i en smal stubbe i brakfart så nu kan jag typ inte röra överkroppen-.-
Innan det så har jag iaf varit i centrum och hemma hos mormor. Ganska ointressant.
buhuu (ser värre ut in real..)

Vi tjejer

Vi skrattar åt våra egna skämt innan vi berättar dom. Vi behöver ingen klocka eftersom vi har mobil. Vi trycker på dörren fast det står dra. Vi säger va? Fast vi har förstått allt. Vi hatar när vinden förstör våra frisyrer. Vi kollar i kylskåpet 10 gånger om dagen utan att äta något. Vi kan se samma film 5 gånger. Vi måste ringa till våra mobiler för att hitta dom. Vi kan kolla på klockan för att sedan glömma vad den visade. Vi vänder på kudden för att sova på den kalla sidan.

Älskar att allt stämmer!;)

Soldiers

Älskar att dom har släppt låten nu♥ Drogar den!

Nu ska jag iaf duscha och raka benen, scrub, hårinpackning mm. Sen ska väl den fräscha bruden kolla på tv och sen sova. Time out och Äkta människor! Bloggar mer imorn:)

arkiv

New in

+ ett par skid/täckbyxor:)

Tillbaks igen med nya tag

Helgen har varit precis som jag berättade förut ungefär. Efter att ha gått runt hela å-berga i fredags så åkte jag och Freja till täby. Fick med mig lite saker hem som jag visar sen. Och i lördags så var vi hemma hos Ulla och Sonja hela dagen. Tog dok inte ett till hål i örat för mamma behövde spara lite pengar till vårt dyra kök. Fast ska göra det nästa månad. Och så hittade jag bara underdelen till bikinin jag ville ha:( men får väl spana efter nya, har ju några månader på mig haha;)
Idag så kom iaf Hanna hem till mig och vi har varit ute lite och massa andra saker. Vi bestämde att vi skulle åka till täby på fredag också:)

Usa nails


Bajslandet

Idag har jag varit på den hemskaste platsen i Sverige, Reningsverket (även kallat bajslandet). Det var det mest äckliga ja varit med om. Dock kollade jag ju bara på mina fötter hela tiden. Man fick typ kväljningar var femte sekund och höll på att spy. Skakade typ i hela kroppen i en halvtimme efter att vi kom ut därifrån. Euuw!
Iaf följde Hanna med mig hem efter det och vi har typ bara målat naglarna och sett på Glee. Juste, mamma har fått en Mac book pro, gratis! Avundsjuk.se. Ska duscha en snabbis nu och sen Mästerkockarna, eller vänta, det börjar nu!!

Pizza och Glee

Ska snart gå och se på Glee. Näst sista avsnittet för säsong ett. Efter det ska jag käka pizza, ymmie!
Uppdaterar kanske senare ikväll:)

Outfit & facelook

Hade lite tid över imorse så jag lockade håret. Blev faktiskt ganska nöjd själv, vad tycker ni? Borde kanske göra det oftare;)

Jag hatar semlor

Vi fick sluta lite tidigare idag för det var bara 4 personer i min ridgrupp idag så det gick väldigt snabbt att redovisa om våra hästar;)  Nu ska jag iaf plugga lite till ett matte prov vi har imorn och blogga såklart!
Det är ju semeldagen idag fast jag tycker det är jätteäckligt, mandelmassan förstör ju hela semlan.

Roligt samtal

Idag på lunchen så var det nån som ringde mig och sa att dom kom från en fotostudio och sa att min kompis Camilla (fast jag har ingen kompis som heter camilla) hade tipsat mig. Jag trodde att någon busringde och sa att dom skulle ringa upp mig senare. Efter typ 30 sek så ringer Hannas mobil och så är det samma tjej som säger samma sak. Efter det så skrev vi in mobil numret på hitta.se och så var det från Modelhouse! Sen kom vi på att det måste varit Frejas mamma dom menade för hon heter Camilla och dom hade varit där. Haha, vi är inte så smarta alltså. Men vi ska iaf ringa upp dom sen och så bestämde vi oss för att åka dit nån gång inom snar framtid;)
bild från google

Fredag och lördag

På fredag så kommer jag (och halva skolan) vara i Hackstabacken hela dagen och åka pulka. Jag kommer vara farligast i backen alltså! haha kanske inte. Efter det ska jag och mamma åkta till Täby c för att shoppa och kommer antagligen komma hem rätt sent. Sen på lördag förmiddag så ska jag och familjen (utan pappa då) åka till Ulla och Sonja och fira Sonja. Vi kommer också att gå till Liljeholmens centrum och där ska jag ta ett till hål i örat (:D) och så ska jag kolla om den apsnygga bikinin finns på Cubus. Antagligen inte eftersom att det är mitt i vintern men annars får jag väl beställa från nätet;) Vi kommer iaf antagligen att komma hem rätt sent därifrån så kommer nog inte kunna blogga så mycket då.
Där har ni andledningen till en liten bloggpaus under helgen!

Vad jag ska göra resten av kvällen?

Kollade Glee för ett tag sen och åt middag direkt efter det. Är fett trött och har ingenting att blogg om, men ska försöka hitta på några roliga inlägg åt er. Fast först måste jag skriva ut några bilder på islandshästar till redovisningen imorn.
Ska berätta också om vad som ska hända på fredag och lördag sen också.
Puss

Tonat utväxten

Är nästan helt frisk nu, har bara lite ont i halsen. Min helg har jag tillbringat i sängen, nästan hela iaf.
I går så åt jag på resturang med familjen och släkten för att fira mormor och några till. Trevligt, trevligt.
Idag har jag iaf varit ute lite på förmiddagen och märkte verkligen hur slaskigt och blött det är ute. Så får det ju inte vara på fredag när halva skolan ska vara ute och åka pulka hela dagen..
Åkte iaf till centrum en snabbis med mamma och handlade mat och köpte hårtoning så tonade utväxten när jag kom hem. Det blev ite så mycket skillnad i själva hårfärgen eftersom att det var mest utväxten jag tonade då.
Bloggar mer imorgon efter skolan. 5 dagar måste man ju klara innan det blir sportlov, eller som jag säger, Sovlov..

Hemma idag

Vaknade med världens huvudvärk och feber såå jag stannade hemm ifrån skolan idag. Har iaf tagit en treo och ska gå och sova nu. Ni förstår nog vaför det inte inte blir så mycket bloggning idag då. Hoppas jag mår bättre imorn iaf.
Puss

Outfit + facelook


Förkyld

Har precis ätit middag, eller jag åt bara en tugga blodpudding, sen höll jag på att spy typ..
Mår iaf piss just nu, trött, huvudvärk, halsont och allt ni kan tänka er! Är 99,99 % säker på att jag inte kommer simma imorn, kanske inte kommer bli någon skola alls imorn, får se då.
Nu ska jag iaf försöka börja skriva lite om islandshästarna som jag har i läxa på ridningen att redovisa på tisdag, kanske skulle börjat tidigare eller?

Sveriges Mästerkock

Nu ska jag ta en snabb dusch och sen blir det Sveriges mästerkock. Efter det ska jag väl lägga mig i sängen och läsa, har ju ingen sovmorgon i morn:( Bloggar mer efter skolan i morn!
Karin tog den här med min mobil:o

Tips för finare naglar

1. Längre naglar
Massera naglarna ofta! Det stimulerar blodflödet i nagelbädden och gör att naglarna växer snabbare.
2. Olja för torra
Massera in nagelolja för att slippa torra och spruckna naglar och nagelband. Har du ingen nagelolja kan du använda varm olivolja. Det hjälper även mot skivade naglar!
3. Få nagellacket att torka snabbare
Doppa bara naglarna i kallt vatten precis efter du målat klart naglarna, det torkar garanterar snabbare!
4. Baslack
Använd alltid baslack innan du målar naglarna. Det skyddar mot det mesta och du slipper missfärgade naglar.
5. Undvik aceton
Det är giftigt för dina naglar och det trorkar ut dina nagelband. Du förlorar nagelns naturliga lyster. Du hitttar bra nagellacksborttagning utan aceton från Depend!

Fräsch

Målade bara en enkel manikyr igår, men det funkar ju i alla lägen!;)

Dagens outfit


Varit hos mormor

Idag så har jag bara målat och tittat på film i skolan, najjs! Fast vi fick bara måla med vattenfärg, tråkigt för moi som hatar det! Åkte iaf hem till mormor efter skolan och fikade, tittade på Glee och åt middag där. Kom iaf precis hem och nu ska jag ägna åten av dom  många roliga saker som finns, Blogga!

Nagelmålning nu

Nu ska jag gå och fixa mina naglar med oljor och så och sen ska jag måla dom. Bild kommer imorgon! 
Sen blir det väl tv och läsa min nya frida tidning:D  Har ju kulturdagar i dag och imorn så börjar kvart i tio i morgon så jag kanske hinner göra ett inlägg på morgonen:)

USA clothes

Dom här plaggen ska jag ha!! Älska..
Oj den sista vart liten..

Nyklippt var det här

Klippte mig ientligen inte så speciellt men frisören tunnade ut mitt hå ganska mycket fast det syns ju inte så mycket på bilderna;) Ska iaf tona håret mörk brunt i helgen:D
Vad tycker ni? Själv är jag jättenöjd, kanske en aning för kort..;)

I love candy

Efter skolan åkte jag nästan direkt och klippte mig och nu har jag kollat ett Glee avsnitt och ätit middag. Jag kommer lägga in bilder snart på hur håret blev.
Sitter iaf just nu och snacksar på mitt godis som jag fick igår, ymmie! Har inte något mer intressant att säga just nu, bloggar snart med fler roliga inlägg:)

Alla hjärtans dag

God morgon sötisar! Vaknade nyss och snart ska jag äta frukost. I dag är det ju Alla hjärtans dag, undrar om jag får något gulligt kort? haha sånt kanske man inte gör längre.. Satte iaf ihop ett snabbt collage till er nyss. (alla bilderna är tagna av mig)

Snäll farmor jag har;)

Stannade på gården i typ en timme och sen följde jag med Fanny hem efter skolan. Vi har typ flummat och bakat as goda cupcakes. Skulle ha tagit med mig några hem men glömde dom självklart-.-
Fick en liten överraskning när jag kom hem. Farmor hade skickat chokladhjärtan, geléhallon och hundra kronor till mig i alla hjärtans dag present! Wiiho, snäll farmor jag har:D
Imorn har vi iaf kulturdag så vi ska typ bara måla och se på film och så, nice! Och vet ni vad jag ska göra efter skolan då? Jo jag ska klippa mig:D Och sen när jag kommer hem ska jag tona håret, i typ röd/brunt! Lycklig just nu alltså;)
Bloggar nog mer imorn, Puss!

Kontoret snart

Har precis ätit middag nu och snart ska jag nog gå och se på Kontoret. Haha, det verkar ju as roligt ju!
Juste Ulrik Munther gick ju vidare till finalen i lördags, Jag = Världens lyckligaste! Han måste vinna allt nu då;)
Bloggar mer imorgon, Puss
smällter..

Med Freja

I förmiddags så kom Freja hit och vi var ute i nästan 3 timmar så det har inte blivit så mycket bloggning idag. Vi har iaf spelat lite spel nu på eftermiddagen och så.
Har inte så mycket att skriva just nu, bloggar kanske senare med mera roliga inlägg.
Vad vackra vi är..

Det här kommer bli den bästa deltävlingen för att..

..Världens snyggaste Ulrik Munther kommer vara med!:D:D Så nu ska jag dega framför tv resten av kvällen.. Höhö

Happy valentine!

Satte ihop ett litet roligt collage med massa rosa saker eftersom att det är ju alla hjärtans dag på tisdag!

Dagen i bilder


Dagens planer

Idag så kommer jag och min familj gå till min mormor för att fira henne, för hon fyllde 75 i onsdags. Mina kusiner kommer också komma dit, så vi ska vara där hela dagen och äta god mat och så.
Därför kommer jag inte kunna blogga så mycket idag, just so you know!

Jag älskar min nya kofta!


God morgon!

Kunde inte blogga igår för internetet funkade inte alls igår, men så är det att bo på landet! Eller nästan landet iaf;)
Fick iaf en jättemysig kofta av mamma igår, blev kär i den direkt! Den är inte precis världens snyggaste, men aboslut världens mysigaste! haha. Slänger in en bild senare och berättar om dagens planer då också!

mot arninge nu

Efter simningen i förmiddags drog vi till centrum och så köpte vi ett halsband med en kotte på som vi gav till Jessica (vi kallar hennes bebis för kotten, haha!) Så då ska jag följa med mamma till arninge eller täby nu istället för vi hade tänkt att åka till centrum nu efter skolan. V för väl se om jag får med mig något speciellt hem. Bloggar iaf senare, Puss!

Gissa vem som precis fick tillbaka sin mobil nyss?

Jo jag!!:D

Outfit

Körde på en välldigt enkel outfit eftersom jag försov mig lite imorse och han inte planera ut en jättesnygg outfit då;)

Simning imorn:(

Usch vad trött jag känner mig nu. Kunde typ inte somna igår så sov bara några timmar inatt, inte så bra.. Fast imorn  börjar jag 10:D dess värre så är det så ska vi vara ombytta och klara klockan 10 nere i simhallen, det ända vi gör när vi simmar med klassen är att simma typ 8 länder i en bassäng. Inte jättekul direkt?
Juste, vi fick reda idag på att en av vår mentorer ska få barn i sommar. Kul för henne men inte för oss, för hon är as grym ju! Så jag hoppas inte att vi får några jättedåliga lärare i eng och spanska..
Aja, nu ska jag göra några roliga inlägg till er och sen ska jag börja packa tills imorn och så.

Kompisar i dagarna 2

Sorry för dålig uppdatering men igår var jag ju med Hanna och vi hade grymt kul! Det var ju ganska längesen vi hittade på något så vi vill ju inte sitta och dega framför datorn då;) Och idag följde jag med Freja till stallet en kortis och longerade Hicke lite och sen drog vi hem till mig.
Nu ska jag iaf duscha och sen blir det Sveriges mästarkock, onsdagarnas tradition;)

Vet att jag har varit dålig på att ta bilder på senaste tiden men det blir det ändring på från och med imorn;)

6/2

Nu har äntligen fått lite tid över att blogga efter att ha stått i våran svinkalla källare och målat i en timme. Fast nu har jag typ målat klart min hurts, har bara handtagen kvar.
Vi hade iaf fett chill dag idag, vi började att fika och titta på 2012 (grym!) och sen hade vi idrott och lunch och efter det såg vi klart på 2012 och ett avsnitt av Vänner, sen spanska! Höhö najs skoldag! Tyvärr inte lika najs imorn, fast slutar kvart i två då och sen följer Hanna W med mig hem så det blir kul ändå;)
Bloggar mer imorn för nu börjar internetet bli jääättesegt, haha.

Skön dag imorn

Har precis ätit middag och nu ska jag duscha. Sen blir det väl tv och fixa inför en ny vecka. Fast vi ska kolla film och fika på vår långa so så det blir inte så mycket jobb imorn, skönt med andra ord;)
Bloggar imorgon, Puss!

Katastrof

Jag tror jag vet vad jag ska göra nu...

New in

Köpte den här enkla koftan igår:)

Graffiti nails


en trasig ear cuff kan man göra mycket med

Min ear cuff gick sönder igår men då fixade jag till den och satte på strass stenar på korset och plötsligt hade jag fått ett as ballt örhänge!
Tycks!:)

Fika

Imorse efter att jag ätit frulle så gick jag ner i källaren och målade på min "hurts" (som lådor under skrivbordet) fast har ett lager kvar som jag ska måla imorn. Efter det så gick jag och Karin ut och vi har varit ute tills nu (med lunch-paus;)). Nu ska jag iaf fika snart och så kommer jag blogga lite nu på eftermiddagen:)

Nu blir det...

;)

skitmobil

Idag blev det lite shopping i täby c men fick bara med mig en mysig kofta hem. Bild kommer i morgon fför orkar inte ta med systemkameran nu. Tog en bild med mobilen men nu har sladden till den gått sönder IGEN! Längtar jäkligt mycket till när pappa hittat ett bra abonemang till en Iphone som jag ska få...
Nu ska jag iaf äta en god middag som kocken pappa har lagat;)
bjuder..

Nu är det fredagsmys!!

Nu ska jag gå och kolla tv och käka snacks med mina kära systrar, haha! Kommer iaf inte uppdatera mer idag men gör det imorn och så får vi se vad jag hittar på då. Det blir nog bara en hemmahelg:)
Haha arkiv

pic´s

Baxade bilderna från sötaste Hanna, http://hannawall.blogg.se/ :)

Outfit

Inte direkt världen bästa bild då..

Mini shopping


Tacos!

Följde med mamma och små shoppade lite direkt efter skolan men köpte bara lite smågrejer som jag visar snart. Lägger även upp bilderna som Hanna, Freja och jag tog igår:) Men nu blir det tacos, bloggar sen!
Arkiiv

Mot min kompis Duschen

Nu ska jag gå och duscha och sen blir det väll tv. Ska väll kolla Biggest looser senare. God natt typ 2-3 timmar i förväg..
Det är så jäkla kallt i vårat hus att man måste gå runt med en filt runt sig 24/7, bara satt ni vet..

Nails

Målade det här för några dagar sen men det blev ganska dåligt så kommer nog måla om imorrn.

The Black Riding Hood

Den här roliga outfiten hade jag på mig idag;)

Börjar bli sjuk?

Sista lektionen var grym idag. Fast vi pluggade ju inte direkt då utan Freja, Fanny, Hanna W och jag tog massa roliga bilder på Hannas systemkamera. Kommer kanske sno några bilder om hon lägger upp dom på sinn blogg eller fb typ;)
Är klar med nästan allt skolarbete så det blir inget plugg den här kvällen, skönt! Har dock börjat få ont i halsen men typ alla har det just nu..Slänger upp några roliga inlägg snart:)
Me for 5 minutes ago:

varit hos mormor

Kom precis hem från mormor. Gick hem till henne efter skolan för att slippa vara ensam hemma till halv åtta. Inte jättekul direkt..
Anledningen till sugig update de senaste dagarna är att vi har haft ett prov i nya testamentet i bibeln (konstig ja) som jag var tvungen att plugga till och så mådde jag lite halvdåligt igår så vilade lite på eftermiddagen.
Nu ska jag iaf gå och kolla Sveriges mästerkock och sen blir det duscha:)

RSS 2.0