Summer😃

Hade jÀttemysigt och kul med tjejerna igÄr. Somnade ganska sent och vaknade vi halv tio. Sen har vi varit ute heela dagen och hoppat studsmatta. Hannas kompis Elin kom ocksÄ sÄ det var super kul:) sen har vi tagit foton och spelat in lite filmer, har haft en sÄ himla grym dag alltsÄ;D
Nu Àr ocksÄ ulla, Sonja och Rickard hÀr och vi ska ha en egen majbrasa i vÄr skog. Sen blir det god middag och mys:)
Just nu ligger jag ute i solen och njuter av vÀrmen;)


Slagga hos Hanna

Ska snart Àta middag och sen ska jag dra hem till Hanna och sova hos henne. Fanny och Freja kommer ocksÄ:) kommer ha jÀttekul med tjejerna sÄ vet inte riktigt om jag hinner blogga sÄ mycket dÄ, men jag försöker;)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-1/2983915/images/2012/pic_200452111.jpg" class="image">


God morgon

God morgon alla! Vaknade för ett tag sen och har Àtit lite frukost och bara tagit det lugnt:) ska mÄla naglarna nu vilket jag inte gjort pÄ lÀnge, sen ska jag nog fortsÀtta pÄ en teckning. Skulle kanske slagga med Freja, Hanna och Fanny idag sÄ ska vÀl ringa nÄn av dom snart ocksÄ:)
Haha fastnar inte riktigt pÄ bild pÄ morgonen;)


Titanic

Som ni förstÄr pÄ rubriken sÄ sitter jag och kollar pÄ titanic nu:) grym film, hoppas bara jag inte drunknar i tÄrar igen;)
Cyklade ner till kanalen förut med Freja och kÀkade glass, och har varit med henne fram tills nu typ sÄ har ju inte hunnit blogga sÄ mycket dÄ;)


Älskar vÀÀÀdret;D

Har legat ute i solen och stekt i flera timmar och hoppat studsmatta. Nu kÀns det Àntligen som vÄr iaf, kanske till och med sommar.. nu ska jag iaf gÄ ut igen i mina shorts och njuta;) bloggar kanske senare ikvÀll, puss!


Ny bikini


Grym dag!

Har haft vÀrldens grymmaste kvÀll alltsÄ med vÀrldens grymmaste tjejer, kan inte beskriva det bÀttre! Har shoppat, sett vÀrldens bÀsta film och flummat som fan haha!
Nu Àr jag iaf super trött och ska kanske kolla ett bb avsnitt och sen ska jag sova. Nu Àr man ju ledig 4 dagar i rad, nice;) kommer antagligen spendera dagarna with my friends!
God natt iaf:)


Hos Hanna

Drog hem till Hanna en stund innan vi tar bussen till centrum och sen vidare in till TĂ€by. Kommer nog inte blogga mer idag om jag inte hinner innan bion;)
Puss!


Ice age;D

Ska kolla pÄ ice age 3 nu haha, den visas pÄ 4 an! Den Àr faktiskt fett skön ju;D fast kollar nog inte klart pÄ den för ska ju sova nÄn gÄng ocksÄ;)
SÄ god natt i förvÀg!


Morgondagens planer

Imorgon direkt efter skolan sÄ ska jag, Hanna w, Fanny och Freja Äka till TÀby. DÀr kommer vi först att shoppa lite och sen blir det The Hunger Games igen;D sÄ hoppas ni förstÄr om det inte bli bÀst update;)


Dagens outfit


Nu vÀntar mkt bloggning!

Kom hem för ett tag tag sen frÄn skolan och har bara börjat att kolla pÄ ett big brother avsnitt. Ska kolla klart efter att jag har bloggat;) kommer att slÀnga in dagens outfit och berÀtta om morgondagens planer, sÄ tar vÀl igen den dÄliga bloggningen frÄn igÄr;)


Hunger Games igen;D

Ligger i sÀngen nu och ska snart lÀsa i vÀrldens bÀsta bok, Hungerspelen;) PÄ mÄndag ska jag, Freja, Hanna w, Fanny och Hanna L typ se den igen eller det Àr bara jag och Hanna L som redan sett den;) men den var sÄ jÀkla bra att man Àr ju bara tvungen att se den igen hahah! Och sÄ blir det ju lite shopping pÄ det ocksÄ;)
Bloggar iaf imorn, God natt!



Frida tidning i solen

Ska Àta lite flingor nu och lÀsa min frida tidning ute i solen, nice! Juste, det var typ jÀttemycket av förra inlÀgget som försvann:/ för början pÄ en mening blev ju lite konstig dÀr men skulle bara berÀtta att brudarna följer med mig hem i morn;)


I stallet

Är i stallet just nu och vĂ€ntar pĂ„ att teorin ska börja. Har ingenting annat att göra Ă€n att blogga.
sÄ följer Hannna W, Freja, Fanny och Hanna L med mig hem för vi ska göra en liten hemlig sak som jag tyvÀrr inte kan sÀga iaf nÄgon annan i klassen lÀser det hÀr hahah! Men lovar att berÀtta nÀr vi Àr klara. Vilket Àr om nÄgra veckor;) kommer iaf inte att blogga sÄ mycket dÄ, just so you know;)
Bloggar sen, puss!


Lunch

Sitter och Àter pastasallad just nu och ska snart ha engelska. Bloggar mer nÀr jag kommer hem:)
Tog den hÀr coola bilden pÄ Elises öga pÄ bilden:


Ska titta pÄ bb

Ligger i sĂ€ngen nu och borstar tĂ€nderna och ska kolla pĂ„ ett bb avsnitt som jag missade. Är jĂ€ttetrött sĂ„ kommer vĂ€l antagligen inte att hinna titta klart;) Bloggar mer imorn iaf, har inte ridning dĂ„ sĂ„ kanske blir lite fler roligare inlĂ€gg dĂ„:)


Varit i Garnsviken

Stannade kvar utanför skolan i flera timmar med Freja, Kalle, Johan, Filip och nÄgra fler. Stannade dÀr i flera timmar typ;) (bara för jag Àlskar skolan, eller inte hahah!) Sen följde iaf Freja med mig hem och vi Ät middag och hoppade lite studsmatta. Sen drog vi ner till garnsviken för Kalle och Filip skulle bada(:o). Och dom gjorde faktiskt det! Kommer sjÀlv aldrig bada förns det typ Àr 20 grader i vattnet;)
Nu ska jag iaf duscha och sen kolla lite tv typ. Bloggar kanske senare.


I skolan

Sitter i skolan nu och har hÄltimme. Bodil Àr typ sjuk sÄ vi fÄr vÀl typ göra lite vad vi vill nu i tvÄ timmar;) Kommer blogga mer nÀr jag kommer hem, puss!
(cp barn hÀr under...)


Zzzzz


Har precis tvÀttat av mig sminket och lagt mig i sÀngen. Ska ta reda pÄ vad veckans ord var och sen ska jag slÀcka lampan och sörja över att helgen Àr slut... Men nÀsta vecka Àr vi lediga mÄndag och tisdag, nÄgot att se fram emot under denna trÄkiga vecka iaf;)
God natt iaf!


Ego collage;D


Nytt i garderoben


Fika hos mormor

Vi Äkte direkt hem till mormor efter vi varit i TÀby. Men nu har vi fikat klart och ska strax Äka hem. Visar bild pÄ det jag fick med mg hem senare:)


PÄ vÀg till TÀby

Sitter just nu i bilen pÄ vÀg till tÀby. Ska dit med mamma och syster för att köpa lite saker som vi behöver bara, vi fÄr se vad som följer med hem;)
Bloggar senare, puss!


KvÀllen Àr din

Sitter och Àter godis och kollar pÄ KvÀllen Àr din. Man blir ju lite avundsjuk nÀr man ser dom som fÄr trÀffa sina största idoler. Som förra veckan nÀr en tjej fick trÀffa One direction:o (hemligt 1D fan hÀr) Jag mÄste göra nÄgot jÀttesnÀllt!


One picture


God morgon

Vaknade för ett tag sen och har precis Ă€tit frukost. Är jĂ€tte trött sĂ„ ska nog slappa framför tven ett tag. Har inga speciella planer för dagen, ska nog bara vara hemma och ta det lugnt. DĂ„ kanske det blir mycket bloggning ocksĂ„;)


Mot tha bed

Ska börja fixa mig för natten nu och sen ska jag lÀsa lite.
Juste, alla som kollar pÄ bb kan vÀl rösta pÄ Amandus sÄ den dÀr jÀkla Hulda kan Äka hem-.-.. Besatt?
Haha, god natt iaf;)


Nyduchad brud framför favorit programmet med fredagsmys...

...livet kan inte bli bÀttre!;D


Duscha snart

Har kollat pÄ bb och tvd, och sitter och kollar pÄ lets dance nu. Fast det Àr sÄ trÄkigt att jag hÄller pÄ att somna.. Nu ska jag iaf gÄ duscha tror jag, bloggar mer sen:)


Katy Perry

Blev klar med den hÀr igÄr, eller nÀstan iaf. Ska Àndra pÄ vissa grejer;)


Varm choklad i regnet

Kom hem för ett tag sen och har suttit och lÀst bloggar och druckit varm choklad:) det har ju regnat hela dan och ja har gÄtt runt och fryst sÄ det tyckte jag verkligen att jag behövde;)
Nu ska ja iaf fixa mig lite och sen följer jag med mamma till centrum för att köpa lite viktiga grejer. Bloggar mer sen, puss!


Nighty

Det har visst blivit ganska me dÄlig bloggning idag men det ska ja försöka Àndra pÄ tills imorgon;) har nÄgra inlÀgg planerade. Nu ska ja iaf lÀsa lite och sen sova, sÄ god natt!


Big brother


Instagram

Fick egentligen sluta lite tidigare men stannade med Freja, Fanny och Hanna i klassrummet och flummade;) Sen var jag ute och fotade lite ocksÄ nÀr jag kom hem. Nu har jag iaf Àtit lite och ska snart rita lite. Sen blir det bb ocksÄ, som vanligt..
Juste har skaffat instagram nu, heter Siigridl dÀr (lÀtt haha!) sÄ följ mig gÀrna sÄ följer jag antagligen tbx;)


Till skolan strax

Nu ska ja bara borsta tÀnderna och sen ska jag trampa ivÀg till skolan. Kunde inte somna igÄr sÄ Àr dödstrött idag, hoppas bara jag inte somnar pÄ provet;)


God natt

Har nu krupit ner i sÀgen och ska lÀsa min Àlskade bok Hungerspelen haha! (och fixa lite appar;)) börjar ganska tidigt i morgon sÄ vi fÄr se hur det blir med bloggningen.
Bjussar pÄ den hÀr;)


Stolt iPhone Àgare haha!

Fixade min iPhone typ direkt nÀr jag kom hem, dock sÄ tog det ett tag sÄ Freja som följde med hem fick nog det lite trÄkigt haha! Sen bakade vi iaf chokladbollar fast dom blev lite konstiga för rÄkade smÀlta smöret;) Nu sitter vi iaf och kollar bb, bloggar mer sen:)


Horse riding in the rain

Ni kanske hör pÄ rubriken hur mysigt det var att rida idag (vi red ut). Som tur var slutade det att regna nÀr vi nÀstan var framme, sÄ han ju inte bli dygnsur iallafall;)
Kom hem för nÄgra timmar sen och har barat Àtit lite mellis och kollat tv. Men nu ska jag iaf fortsÀtta pÄ en teckning och sen blir det bb:)
Juste imorn kommer min iphone 4s!:D

Want


Music

Sitter och lyssnar pÄ musik efter att ha Àtit lite glass. HÄller Àven pÄ att göra ett enkelt collage med lite saker som jag Àr sugen pÄ att köpa, kommer upp strax;) Sen ska jag vÀll kolla tv och ta reda pÄ veckans ord som vi tydligen hade tills imorn enligt Emma.. Det blir vÀl big brother ocksÄ som vanligt ikvÀll;)
oj, dark picture!

Sola sola sola

Jaa som ni ser pÄ rubriken har jag legat ute och solat, i shorts! Det var super varmt pÄ vÄr baksida av huset. LÄg dÀr sÄ lÀnge att jag faktiskt blev lite solbrÀnd om kinderna;) Trodde att det skulle vara mycket kallare nu nÀr det Àr snö, men icke haha!
Nu ska jag iaf fixa lite inför skolan som börjar imorn (:() och kanske nÄgra fler roliga inlÀgg;)

Duschat

Gick upp jÀttetidigt, vid halv nio typ, men gjorde det för att jag ska bli trött ikvÀll sÄ jag somnar pÄ en gÄng. Det har visst redan börjat funka haha. IgÄr kollade jag iaf pÄ John Tucker must die, assÄ den Àr sÄ jÀkla rolig! Tipsar verkligen;)
Nu har jag iaf Ă€tit lite lunch och duschade innan det. Har inga planer alls för dagen. Är sugen pĂ„ att gĂ„ ut och fota en massa, men all snö förstörde den idĂ©n-.-

New in

Hittade Àntligen ett rosa gummiskal efter en veckas letande haha!

Sov hos MÀrta igÄr

Nu Àr jag hemma igen. Har verkligen haft jÀtte kul, spelat tv-spel, haft myskvÀll, kollat The hangover (har inte skrattat sÄ mycket pÄ lÀnge Ät en film!) och massa mer. Sov ju dÀr ocksÄ för annars hade jag behövt Äka hem jÀttetidigt. Sen sÄ kom mamma och Karin och hÀmtade mig vid 1 idag och sÄ Äkte vi till tÀby. Köpte en tröja och ett iphone skal dÀr som jag visar sen.
Nu Àr jag iaf hemma. Ska kolla big brother som jag missade igÄr och vara ledsen över vÀdret. Det Àr typ en decimeter snö ute ju!
Ni fÄr en bild pÄ MÀrtas suuper feta och snÀlla katt hahah!!

TvÄ bortglömda teckingar

dock Àr inte den hÀr sista helt klar Ànnu;)

Varit hos mormor

Karin och jag gick upp till mormor och fikade för vi var ensamma hemma. Mormor hade massa gamla skol/dagis kataloger med foton pÄ massa som gÄr i min klass, haha dom var sÀker 2-3 Är nÄnting, gud vad söta dom var!
Sen sÄ skjussade mormor hem oss och stannade och Ät middag.
Nu ska jag iag duscha och fixa tills imorn nÀr jag ska till MÀrta. Vet inte om jag hinner blogga dÀr men ska försöka ta lite bilder som antagligen ploppar upp pÄ lördag;)
Nu blir det iaf bb 24/7 och sen det "riktiga", och sen zzzzzz...

Morgontrött

God morgon alla morgonpigga! (eller?) Vaknde för ett tag sen och Ät precis frukost. Skulle egentligen vilja sova lite lÀngre kÀnner jag nu.. Idag hÀnder iaf inget speciellt. Pratade med MÀrta igÄr och imorn ska jag hem till henne. Vi trÀffades i höstas senast sÄ det ska bli kul:D
Nu ska jag iaf börja pÄ en ny design. Vi fÄr se nÀr den kommer upp;)

Nu:


Sen:
Och sen sova! Hahah;)

Hemma nu frÄn stan

Kom hem för nÄgra timmar sen ifrÄn stan. Först sÄ följde jag motvilligt med pÄ "hÀxvandring" (skit trÄkigt!) men sen sÄ Äkte vi runt i stan och kollade affÀrer. Hittade inget speciellt förutom ett svart enkelt linne bara. Skulle kollat pÄ iphone skal men det glömde vi ju sjÀlvklart bort, haha!
Nu har jag iaf precis Ă€tit middag och snart ska jag fortsĂ€tta pĂ„ min teckning som jag börjat pĂ„. Är jĂ€ttetrött sĂ„ vi fĂ„r se hur det blir med uppdateringen.

Wiiiee!

Satt och kollade pÄ Big brother nÀr pappa plötsligt kom och gav mig en Iphone laddare, tyckte att det var lite konstigt nÀr jag inte har en Iphone. Men sen berÀttar han att han har bestÀllt en Iphone 4s till mig som kommer om en vecka:D:D SÄ jag fick en extra laddare av honom. Fast kommer behöva köpa skalen och sÄ sjÀlv sÄ behöver hitta ett snabbt innan den kommer;)
Nu ska jag iaf gÄ och duscha och sen ska jag nog kolla bb. Imorn ska jag in till stan sÄ det blir inte sÄ jÀttebra updatering dÄ.
moahaha, snart Àr du min!

Awkward och smoothie

Är grymt trött just nu. Somnade vĂ€ldigt sent och blev vĂ€ckt vid halv nio av att nĂ„gon sprĂ€ngde nĂ„nstans. Lite lĂ€skigt för hela huset rörde pĂ„ sig typ:o Iallafall sĂ„ gjorde jag en macka och satte mig framför tv:en och kollade awkward maraton, haha orkade verkligen inte slĂ€pa mig upp sĂ„ satt dĂ€r till 1 typ;) Gjorde ocksĂ„ precis en smoothie som lunch och nu ska jag bara fortsĂ€tta att slappa lite.

Big brother

Ska göra mig en smootihe (istÀllet för middag haha!) och sen ska jag gÄ upp och kolla pÄ bb. Har jÀttetrÄkigt sÄ ska kolla 24/7 innan det riktiga börjar;) Bloggar mer imorn, puss!

FototÀvling hos Elise

Är med i en fototĂ€vling hos min fina vĂ€n Elise. TĂ€vlar med bilden nedanför som jag tog igĂ„r, det ska nĂ€mligen vara vĂ„rbilder! Sugna pĂ„ att vara med? LĂ€nk hĂ€r isf http://eleii.blogg.se/ :D

Kul med studsmatta, kamera och systrar:D


Firar pÄsk med kusinerna

Hann inte skriva förut om vad jag skulle göra idag, för pappa tvingade mig att stÀda rummet. Men sen kom iallafall min morbror och mina kusiner occh vi har firat pÄsk. Eller dom Àr ju kvar fortfarande;) SÄ nu hinner jag inte blogga mer men uppdaterar senare ikvÀll.

Glad pÄsk!

SÀger jag med mina lite misslyckade pÄsknaglar, haha!

Tillbaks efter en liten bloggpaus

Oj oj, har inte blivit ett endaste litet inlÀgg pÄ flera dagar nu. Men har helt enkelt inte haft nÄgon som helst tid till att starta datorn;) För hade ju somsagt var tjejkvÀll i fredags, jÀttemysigt! Sen i lördags sÄ stannade Wille och Emma ett ganska lÄngt tag efterÄt och sen sov Emma hÀr en natt till. Sen igÄr sÄ Äkte vi hem till farmor och farfar för att fira pÄsk. Kom hem vid halv Ätta och rusade upp till tv:en för att kolla pÄ bingolotto guldkvÀll, men endast för att fÄ se vÀrldens sötaste sjunga (kan ni gissa vem det Àr eller? Ja, Ulrik sÄklart!). Sen kollade jag Big brother och gick och la mig.
SÄ dÀr har ni min pÄskhelg! BerÀttar senare om vad som hÀnder idag:)
Fick en bodysplash frÄn Victorias secret av Emma, den luktar himmelskt! Tack Emma<3

God morgon!

Vaknade för nÄgon timme sen och har Àtit frukost och suttit vid datorn ett tag nu. Ska börja fixa mig snart för ska Äka upp till mormor och Àta lunch dÀr, och sen blir det fix tills ikvÀll. SÄ kommer inte att blogga sÄ jÀttemycket under dagen. Men ska försöka iaf;)

Muffins

Har precis bakat muffins med Karin som vi ska ha till i morgon. Elsa kom hem för ett tag sen efter att hon har gÄtt pÄskkÀrring med sin kompis, och jag trodde att hon skulle ta med lite godis till mig, men nej:( haha, blev jÀtte godissugen;) Juste Elsa hade typ fÄtt nÄn hjÀrtklappning igÄr, lÀskigt! Men nu mÄr hon bÀttre iaf.
Bloggar mer imorn, puss!

Outfit & facelook


VÄrkÀnslor


LOOV!

Har haft vÀrldens chilldag idag. Har inte arbetet ett enda dugg idag, moahaha! nej men det var skönt, sen fick vi ocksÄ sluta flera timmar tidigare. SÄ kom hem vid 2 typ och har bara hunnit se ett avsnitt av Djungelns drottning sen dess. Nu ska jag bara blogga och njuta av pÄsklovet!
Man kan inte göra nÄgot annat Àn att le nÀr det Àr lov;)

Varit med dom beesta

Har verkligen inte haft nÄn tid alls till bloggen igÄr eller idag. IgÄr var jag med Freja till 8 typ och nu sÄ stack Hanna hem för nÄn timme sen. Och det Àr ju roligare att umgÄs och hitta pÄ saker Àn att bara sitta vid datorn;) Sen har Hanna och jag ocksÄ stÀdat pÄ loftet och slÀpat madrasser dit till pÄ fredag och sÄ har vi hoppat lite studsmatta.
Nu ska jag iaf gÄ fixa lite till pÄ loftet innan jag deckar, Àr sjukt trött verkligen!
favortit i repris

Sjuk pga idrott

Eller kommer iallafall sÀker att bli det för vi belv tvingade att jogga i nÄn halvtimme i snöstorm typ!? Eller nu överdrev jag lite, men det snöade och var piss kallt:( Jag började fÄ ont i "örongÄngarna" eller vad fan det heter nÀr vi sprang, och har det fortfarande. Vill verkligen inte bli sjuk till pÄsklovet..
Nu har jag iaf jÀttetrÄkigt, ska kolla filmer som vi ska hyra till pÄ fredag och sÄ. Ska kankse baka nÄgot sen?;)

Ritat nyss

och sÄ hÀr blev resultatet;)

Nails

Blev en aning misslyckat, men men.

Duschat

Tog precis en lÄÄng, varm och skön dusch. SÄ nu Àr jag frÀsch inför den nya skolveckan. Haha, vet inte varför jag skriver sÄ i tanke pÄ att jag duschar ju vÀldigt mÄnga gÄnger i veckan;) Iaf har jag innan det hunnit med att mÄla naglarna och rita en snabb och snygg teckning, bilder kommer strax:)
haha, bloggar mer imorn!

Before I die..


En bild kan sÀga mer Àn 100 ord

Och flera bilder kan sÀga mer Àn 1000 ord!


I forgot earth hour

Ja, det var inte förns nu jag kom pÄ att det var det igÄr, haha! Men det gör vÀl inte sÄ mycket.
Idag ska jag bara vara hemma och cilla. Duscha med minispa, planera veckan/pÄsklovet och kanske börja pÄ nÄn ny teckning?
Ska ju ha tjejkvÀll pÄ fredag ocksÄ sÄ det ska jag nog börja fixa till, för hinner inte det mitt i veckan.

RSS 2.0