duscha

Ska nog snart gå och duscha och sen kolla lite tv, typ Berg flyttar in. Sen ska jag typ fixa mig inför kvällen och städa lite på rummet, så det här blir nog sista inlägget för idag och jag lovar er lite mer roligare inlägg i morn! Kanske ny design?:)
Puss!

Nails

Målade dom i lite olika mönster i silver och guld fast det syns typ inte på bilderna...

fy skäms

Nu uppdaterar jag så där dåligt igen men har väldigt mycket att göra så här innan jul men försöker iaf vara en så bra bloggare som möjligt;)
Freja följde med mig hem efter skolan ett litet tag och vi hann typ bara fika, plugga och fixa naglarna lite, kommer lägga upp bilder strax!
Har typ inget att skriva om nu men glöm inte att tipsa mig om "juliga headers" för kommer börja med en i morn typ:)
Körde på inbakad fläta idag;)

Min önskelista

LÄNGTAR!!!:D

Duschat

Kom precis ut ur duchen och satte mig genast framför datorn eftersom jag kom på att jag inte hade bloggat någgonting ännu, så då gör jag det nu;)
Kom hem vid halv fyra typ och då så satt jag och julpysslade och skrev en önskelista till julafton, haha tror ni jag längtar eller? Tog lite foton också med systemkameran men sen så nu när jag skulle ladda upp dom så dog den av förlite batteri-.-
Målade naglarna också men nu efter att jag duschade så försvann allt typ för glömde att ta på överlack men kommer nog bara måla någon vanlig färg på naglarna innan jag ska gå och lägga mig:)
Lägger strax upp min önskelista!
Bjuder stort!

sjukling

Har precis ätit middag, spenatsoppa-.-, men som tur var så känner jag ingen smak alls eftersom jag är super förkyld. Blir typ andfådd av att äta eftersom jag knappt kan andas. Ska nog ringa och be pappa köpa halstabbletter till mig;)
Vet inte om jag kommer blogga mer idag för ska gå och skriva önskelista, duscha, städa m m.
3 lager koftor + halsduk, tror ni att jag fryser?..

Funderar på att..

...kanske göra en "jul design" som jag kommer ha typ hela december och sen byta tillbaka? Kommentera om ni tycker att jag ska det och kanske lite tips?:) Lägger isåfall upp den typ på tor - sön då det är början på december!

Christmas time

Var ju första advent igår så då ställde vi ju fram alla julsakerna och tände massa ljus och så tog jag massa bilder på det:)

Outfit

Visade ju typ min outfit i förra inlägget men men..

Har ett liv utanför bloggen..

Sorry för väääldigt dålig uppdatering men har ju ett liv utanför bloggen också och pappa var ledig igår så ville ju tillbringa lite tid med familjen.
Iaf så var Breaking dawn jääättebra så till er som inte har sett den, se den! Fast tycker att den var lite för kort... Fick med mig hem lite julpyssel och annat som jag lägger ut bild på strax. Juste min mobil är trasig så hade tagit många bilder till bloggen men kan ju inte inte ladda upp dom nu, fast har tagit några med systemkameran:)
Fick med mig tröjan och ear cuffen hem + julpyssel men tog ingen bild på det..

Väntar på Wille & Hanna

Just nu strösar Freja och jag runt och väntar på att Hanna och Wille ska komma för dom ska typ också se på Breaking dawn sen, så hoppas att vi bokade platser brevid dem..
Har iaf köpt lite saker som jag ska visa sen när jag kommer hem, kan iaf säga att jag köpt lite julpyssel;)


I täby centrum

Freja och jag kom precis fram till täby och tänkte gjöra ett blogginlägg nu eftersom att vi inte jag inte han gjöra det i morse för vi ville komma i väg lite fort.
Vi hari af bokat biljetter till breaking dawn till kl 4 typ så kommer uppdatera sen när jag kommer hem efter det vi 7 elr nåt:)
PUSS

Freya will sleep here..

Freja och jag kom hem för ett tag sen efter att ha varit hemma hos henne och gått ut med Pixie och annat. Just ni sitter vi med varsin data och nördar lite men Freja ska typ ha min data snart..
Kommer iaf ha en supermysig kväll framför tven med chips och sånt:)
Satte upp håret i en bulle efter att vi hade varit och badat

God Morgon

Okej ni kanske vaknade för länge sen men jag vaknade faktiskt för typ en timme sen bara eftersom vi har sovmorgon till 10 idag. Fast vi ska ju simma nu på morgonen så kommer väl antagligen bege mig mot bussen snart och möta Freja där.
Kommer inte lägga upp bild på dagens oufit för den är så tråkig så att man kan dö...körde på jeans och munktröja.. Tur att man ska till tc imorn så man kan kolla efter lite snyggare kläder;)
Uppdaterar i eftermiddag när jag kommit hem!
Puss!

Kära snö! Är du på väg?

Längtar till snön kommer då allting blir mycket ljusare och alla blir gladare + skidåkning;) Fast längtar ju ännu mer till julafton vilket det är exakt en månad kvar till idag:)
Fast det behöver ju inte vara lika kallt i år..

Planer för helgen


Blir en najs dag i morn i skolan också! Vi börjar 10 i simhallen (fast det är ju inte jättekul att simma) sen har vi bara 2 lektioner efter det:)
Ska alldeles strax klicka hem billjetterna till bion snart också!

Planer för helgen


Blir en najs dag i morn i skolan också! Vi börjar 10 i simhallen (fast det är ju inte jättekul att simma) sen har vi bara 2 lektioner efter det:)
Ska alldeles strax klicka hem billjetterna till bion snart också!

..

Kom hem för typ 1 - 2 timmar sen och har hunnit äta lite och kolla på tv. Har absolut inga läxor eller någonting med skolan att göra så den här kvällen kommer att bli as skön ju, utan plugg;)
På syslöjden så har vi börjat med att sy om tröjor alltså sätta på dragkedjor, spets, sidenband, tryck m.m. , vilket är jättekul tycker jag:)
Kommer snart att visa planerna för helgen i ett inlägg!

hos mormor

Gick hem till mormor efter skolan för mamma slutar sent idag och ville inte vara ensam hemma. Har iaf precis gjort lite läxor och nu så ska jag äta middag. Kommer nog inte bli så mycket uppdatering idag för internetet ör väldigt seg just nu här...
Men kanske slänger upp nåt inlägg när jag kommer hem vi ca 8.
Juste, Freja om du ser det här så kan du väl smsa mig om vi kunde gå på breaking dawn i helgen för då kan jag boka biljetter senare:)
puss


Rensat

Har nu suttit och rensat bland alla bilderna på datorn för det blir ju ganska många bilder rätt snabbt för mig hehe..Och datan blir ju så seg när det är för mycket bilder i den.
Åt precis lite glass nyss och ska snart gå och ducha och sen se nåt kul program på tv.
Har inge speciellt att skriva om just nu så det här blir nog det sista inlägget för idag..
Juste har funderat på att börja göra designer till andra, kommentera om du tycker att jag ska det!:)
arkiv..

Dagens outfit + facelook

Bilderna tagna i morse..

Nails

Gjorde bara en enkel manikyr i silver:)

We found love in a hopeless place

Sitter och dunkar den låten just nu;)
Jag har verkligen haft en super skön eftermiddag/kväll utan massa plugg! Har ätit nudelsoppa, kollat några Scrubs avsnitt, fixat naglarna och bara haft det allmänt skönt!
Red inte idag för har ju stukat foten men det börjar faktiskt kännas lite bättre nu efter att jag suttit men en värmedyna på foten, tänkte att jag skulle ut och jogga men får nog göra det i helgen i stället..
Lägger snart ut ett nagel inlägg och outfit:)
Hihi, Hanna älskar Bilbo (och jag;)

stukat foten...

Har typ stukat foten på idrotten idag så vet inte om jag kommer kunna rida imorn:( Det är synd för det känns som om vi kommer hoppa imorn för vi har typ inte gjort det så mycket, men kommer väl antagligen rida Dennis och han hatar ju att hoppa så det kanske inte gör så mycket...
Ska iaf börja fixa inför kvällen nu och sen sova för är verkligen jättetrött och behöver mycket sömn när det är så här mörkt och så.
Så god natt iförväg:)

Hiss

Måste hissa Bikboks nya skor som Jenny Skavlan har designat! Tycker faktiskt dom är grymt snygga och kan tänka mig gå runt i dom själv:)
Tycker nog mest om dom svarta, men vad tycker ni?:)

All i want for christmas is this...

Nu tänker ni väl att jag ska lägga upp vad jag önskar mig i julklapp men jag ska faktiskt visa er kläder som jag vill köpa till julafton för man vill ju ha något varmt, mysigt och snyggt på sig även då:)
Hittade massa fler kläder men dom gick inte att få in..

Bye Freja!

Nu ska Freja åka hem alldeles strax. Vi har precis ätit glass eftersom att Karin fyller år idag, så Grattis underbaraste (och jobbigaste;) ) syster!
Kommer kanske att göra något vill ha - inlägg snart eller något liknande:)
Bloggar snart, puss!

Med Freja

Freja följde med mig hem efter skolan och hon har varit här ett tag nu. Vi har ätit lite pepparkakor och suttit vid datan ett tag nu. Har lite bloggtorka så vet inte riktigt vad jag ska skriva om så det kanske inte blir så mycket update idag..
Freja är ett ljushuvud;)

plugg, plugg och mera plugg...

Sitter och pluggar massa fysik inför nv provet som vi ska ha imorn:( Känns som jag är den ända här i världen som pluggar till proven bara kvällen innan, läser ju massa bloggar där dom skriver där dom sitter och pluggar till provet nästa vecka? Fast jag klarar ju proven ändå;)
Är iaf grymt trött nu så kommer nog snart att börja städa lite på mitt rum, duscha och sen börja fixa inför en ny skolvecka, så det här blir nog sista inlägget för dagen!
PUSS!

Ny header

Nu har jag änterligen fixat en ny header:) Vad tycks?
Jag blev iaf ganska nöjd:)

new

Glömde ju berätta vad jag fick med mig hem i fredags men säger det nu istl! Det blev ju bara mini shopping men fick med mig en necessär full med bra saker till naglarna, är skit nöjd med den! + ett vanligt svart baslinne
Älskar nagelsakerna, kommer ju få grymt snygga naglar nu jue?:D

Natural

Har fått några frågor om hur mina naglar ser ut utan nagellack så då tänkte jag lägga upp bild nu på dom. Fast har ett vanligt beauty lack på bilderna;)

Varit hos kusinerna

Har varit hemma hos våra kusiner hela dagen så har inte kunnat blogga då. Vi åkte iaf dit på förmiddagen och så åt vi lunch där och tårta till fika sen för vi firade min morbror, min kusin och Karin för dom har ju fyllt år. Kom iaf hem för ett tag sen och det första jag gjorde var att sätta på mig mjukisdressen och fortsätta sticka på mammas handleds värmare som jag snart är klar med:)

FÖRLÅT!

Förlåt för super sugig bloggning men har helt enkelt inte haft någon som helst tid!
Igår efter skolan åkte mamma och jag in till stan och gick runt och små shoppade lite hela eftermiddagen och kvällen och sen när vi kom hem var jag helt slut så orkade verkligen inte blogga då.. Och idag så har vi firat Karin hela dagen (hon fyller ienterligen år på måndag men vi firar henne idag).
Har iaf fått stickor av mamma så har suttit och stickat ett par handledsvärmare som någon i släkten kommer få i julklapp.
Lägger upp bildr snart för nu ska jag äta tacos:)

Outfit + facelook

Så här såg jag ut den här dagen:)
Tog bilden precis när jag hade vaknat och klätt på mig så ni för förstå varför jag ser lite mysko ut...

rubriksbrist...igen

Förlåt för dålig bloggnig idag men har ju som sagt väldigt mycket att göra dom här veckorna så bloggen hammnar inte som nr 1 att göra när man kommer hem. Har ju super mycket prov och sånt och så håller vi ju på att bygga om köket så måste hjälpa mamma med mycket occkså..
Har iaf packat badkläder inför imorn för då ska vi åka till simmhallen med klassen på morgonen, det suger! Har också tagit bort min "twilightvägg" och hänt upp min nya tavla, glömde ta bild på twilightväggen innan jag tog ner den:´( haha, men vill ju ha ett litet minne...
Så klart man sparar jätteaffischen på Jacob;)
Hihi, Hanna och Freja gifte sig på syslöjden;) och gissa vem som var präst?

Måste börja...

..fixa inför kvällen och morgondagen, men har ju sovmorgon i morn så då kan jag vara uppe lite längre;)
Nu kom jag precis på att jag måste fortsätta med mina pannband som jag ska ge i julklapp till allla i släkten, måste ju hinna göra 14 st innan jul...
Det här blir nog sista inlägget för dagen.
God natt i förväg!

Dagens...

...outfit kommer här!
Försov mig lite i morse så tog bara på mig de kläder som låg framme så blev en väldigt enkel outfit;)

Hej mitt vinterland!

När jag skulle gå till skolan imorse var det jättemycket frost ute  för det var typ minusgrader ute, det ända som fattas nu för att det ska vara äkta vinter är ju bara lite snö;) Det var iaf jättefint med frosten men hade ju inte tid att gå in och hämta systemkameran så tog med mobilen så man ser inte hur fint det var i verkligheten..

Hemma nu

Kom hem för ett tag sen och åt lite chokladbollar som Karin hade bakat, smarrigt!
Vi hade so prov idag och det gick faktiskt superbra! Det var ju ganska enkelt också eftersom vi fick ha med oss anteckningarna på provet;) Ska ladda över lite bilder som jag tog idag strax.
smakprov;)

Varit i centrum

Jag och Hanna åkte ner till centrum efter skolan för att köpa julklappar och köpte till alla förutom Wille idag, haha köpte till mig själv också men det kostade bara 5 kr;)
Sitter iaf hemma hos Hanna nu men pappa kommer och hämtar mig snart tror jag. Uppdaterar när jag kommer hem igen:)
Haha, vackra vi är!

Nails

Enkelt och snyggt:)

Breaking dawn från 11 år:D

Kom hem för ett tag sen och har precis druckit en kopp te. Sista lektionen var ridning och då hade vi teori, jätteborning vi fick lixom lära oss saker jag lärde migg i 3:an-.-
Gick iaf in på twilightsweden och där stod det att breaking dawn part 1 blir från 11 år på bio:D Hanna & Freja var berädda på att följa med på bio snart;) Haha!
Lägger kanske in bild på mina naglar som jag målade igår senare.

Måla naglarna, om jag hinner?

Har suttit vid datan tills nu? Måste verkligen stänga av nu alltså men slänger ju upp ett inlägg till er läsare först snäll som jag är;) Fast har inget speciellt att skriva förutom att jag ska gå och fixa naglarna och gjöra mig i ordning mig inför kvällen snart. Haha ointressant inlägg.. God natt i förväg!
Puss!


Tillfällig header

Gjorde en tillfällig header för blev inte så nöjd med dom andra jag gjorde så den här kommer sitta uppe ett tag tills jag gjort en lite ordentligare header:)

Outfit


Trött som f*n

Direkt när jag kom hem från skolan så började åt jag lite mellis och sen så började Karin och jag göra julkort (Skönt att ha det gjort sen;P) och sen så har jag fixat massa inför so provet vi ska ha på onsdag så har verkligen inte haft tid eller ork till bloggen.. Kunde inte sova inatt så har nog varit den tröttaste i världen i dag, har kämpat för att hålla ögona öppna. Pappa har typ smittat mig med sin förkyldning också så har typ jättesvårt att andas och så. Ja ni hör ju hur jag känner mig så ni får ha lite förståelse till dålig uppdatering den här veckan tills jag börjar känna mig frisk och alla prov är avklarade och så:)
Ska nog fixa till mina naglar snart (gjorde det i helgen men det blev superdåligt) så lägger kanske upp bild sen.

Lovade länkningar

http://filippamalberg.blogg.se/

http://eviiih.devote.se/
http://ebjorkdahl.blogg.se/
http://amandaliindqvist.blogg.se/
:)

Nytt

Oj, glömde berätta att jag fick en tröja också av farmor! Hon vet ju inte riktigt vad min klädsmak är men är väl ganska nöjd med tröjan:)

Farmor & Farfar

Förlåt för superdålig uppdatering men åkte till farmor och farfar idag för att fira farfar som fyller år. Först så skulle vi åka till en resturang och äta lunch där (dom har världens godaste pizzor!) men vi stannade till vid bauhaus på vägen så jag änterligen fick köpa min snygga tavla som jag velat ha i typ ett år snart:D Fick också ett presentkort på H&M på 300 kr av robin och eija och massa småmynt av farmor och farfar:) Lägger upp bilder på det jag fick snart!

Den lille havsfrue

Hittar inte sladdarna någonstans så det får bli webcam bilder-.-
Vad tycks? Alla som kommenterar får länk!:)

God morgon, eller?

Vaknade för bara några minuter sen och det första jag gjorde var att sätta mig framför datan;)
Har väl inga speciella planer för dagen, kommer kanske åka ner till centrum med pappa för att köpa en tavelram för har blivit klar med teckningen till farfar som han ska få i morgon (han fyller ju år), så kanske lägger upp bild strax om jag hittar sladden till kameran eller min mobil (båda är borta:s).
puss

alldeles strax..

..ska jag gå upp till tv:en och lägga mig i soffan och kolla på idol och hellenius hörna med chips och lite cola! Kommer nog inte blogga mer idag så säger God natt i förväg nu!
Haha sitter och knarkar Adele - Someone like you på youtube just nu;) Älskar sen sången!
Puss!

New New!

Love!

Varit i centrum

Kom hem för ett tag sen efter att ha åkt till centrum med mamma och Karin. Vi åt på mc donalds eftersom att mamma inte orkade laga mat nu när vi bygger om i köket...Fick iaf med mig en snygg höst/vinterjacka, älskar den! Lägger upp bilder starx:)

Robinsonfinal

Har fått ont i huvudet igen och känner mig jättetrött! Kommer nog antagligen att tillbringa resten av kvällen framför tv:en, men det är ju robinsonfinalen ikväll så kommer nog att se på den. Hanna ska ju vinna!
Det här blir nog sista inlägget för dagen men glöm inte att rösta på vilken header jag ska välja!
En trött chey!
Puss!

Ny header, men vilken?

Har gjort några headers men vet inte vilken av dom jag ska välja så nu får ni bestämma! Kommentera vilken av dom jag ska välja så lägger jag upp den som vinner i helgen typ:)
Nr.1
Nr.2
Nr.3
Nr.4
Snälla rösta nu!:)

Want/Smycken

Brukar ju alltid köra på kläder men har hittat massa underbara smycken som jag vill ha den här gången, kommer nog börja köra på det lite oftare:)

Fortfarande mätt..

Vi fick pannkakor till lunch idag i skolan (vilket vi får varannat år typ-.-) och jag är typ fortfarande mätt och nu säger mamma att hon ska börja med maten:O Kommer typ att spy sen..
Kom hem för en timme sen och ska väl gå och göra klart matte läxan och öva till det muntliga spanskaprovet tills i morn....Eller också sitter jag kvar vid datorn haha;)
Puss!

Sleep time!

Säger God natt nu för jag ska gå och lägga mig och läsa lite alldeles strax. Bloggningen har ju inte varait på topp direkt idag men gör nog några tidsinställda i morn:)

Duschaaa

Ska nog hoppa in i dauschen snart och göra mig fräsch och så, börjar känna mig lite sjuk typ så en dusch piggar nog upp mig;) Hehe har forfarande inte gjort engelskan men den var typ inte så svår så den kan jag nog göra lite senare..

Kvällens outfit & facelook

Haha bajs-läxor!

I did it again!

Oj nu har jag uppdaterat så där dåligt igen men har faktiskt suttit och pluggat so hela eftermiddagen, men nu är jag klar med alla uppgifterna i häftet som vi fått (och det var inte lite uppgifter kan jag säga!). Fast snart väntar engelskan-.-
Juste idag gick brandalarmet i skolan på vår musik och det är den ända roliga lektionen vi har på onsdagar så då missade vi mer än halva lektionen..
Tar några bilder och lägger upp snart!

Nails

Hade ingen ork att vara noggran så det blev lite slarvigt men kommer nog fixa mina naglar noggrant i helgen eller nästa vecka typ:)

Resultatet på dålig sömn..

Förlåt för det inte blivit så mycket update idag men skrev ju faktiskt igår att det inte skulle bli det. Gorde faktiskt ett tisinställt som borde ha kommit upp nån gång mitt på dagen men tydligen så gjorde det inte det..
Började gå hem från stallet vid typ 4 och då var det ju ganska mörkt och när jag kom hem var det kolsvart typ tänk då sen vid jul, då måste ju det bli mörkt vid 2 :o
Sitter iaf med världen huvudvärk, känns som om mitt huvud kommer sprängas om ungefär 3 sekunder...Har nog ont i huvudet för att jag sov så dåligt i natt, sov typ 7 timmar-.-
Målade klart mina naglar för ett tag sen så gör ett nagelinlägg snart:)
Lovar att börja ta lite mer bilder..

Skola imorn

Tänkte att jag skulle måla mina naglar i en cool blå färg och med silvriga stäck men det blåa vägrar att torka typ så kommer måla klart dom imorn så då blir det ett nagelinlägg!
Ska väl börja fixa lite inför i morn när skolan börjar, packa lite väskor och sånt. Buhuu kommer sakna lovet men räknade ut att det bara är typ 47 dagar kvar till julafton så 45 dagar till jullovet:o Längtar!
Bjuder!
Puss så länge iaf:)

3 pic`s





Smile baby!





Outfit


Buhu..

Sitter och har verkligen jättetråkigt just nu.. Har försökt att få tag på Freja men hon verkar aldrig kolla sin tele, så blir väl en till hemmadag idag. Karin har gått till en kompis så är helt alone nu, men får väl kanske börja plugga till spanska provet som vi har imorn och sen ska jag väl måla naglarna så lägger ut bild på dom sen i såfall:)
Tagen och redigerad av mig:)

Blogresponse

Har fixat så att jag är medlem i blogresponse nu så nu kan ni börja ställa alla frågor till mig där! Fixade också en knapp under inläggen så där kan ni trycka om ni har en fråga:)

Diss

Vill ge smilyisar och hjärtan en diss i blogginlägg! Alltså man kan ju liksom göra nån liten glad smily efter nån mening där man berättar att man har gjort nåt kul men inte tex: "Godmorgon sötisar:D Sovit gott?:) Det har jag iaf gjort;) Ska gå nu så Hej dåå<33" Haha typ så. Förstår ju samtidigt också dom som gör så men det blir faktiskt lite jobbigt att läsa..
Så en Diss till det!

Duschat

Ställde väckarklockan på halv åtta i morse så är super duper trött nu och kommer säkert vara det hela dagen men då blir det säkert lätt att somna ikväll och det är ju bra i tanke på att man måste till skolan på tisdag... Tog iaf en lång varm dusch efter att jag åt frukost, det var skönt! Hoppas bara inte jag tog slut på varm vattnet hehe..
Har ju studiedag idag så kommer väl inte göra nåt speciellt men ska kanske åka hem till Freja, så Freja om du ser det här kolla din mobil!

-

Har inte blivit så mycket bloggning idag för har varit ute hela dagen och har helt enkelt inte haft tid.
Men nu är iaf Freja här och hon ska typ skriva av ur min spanskabok för vi har ju prov på tisdag..
Vet inte direkt vad jag ska blogga om så blir inte så mycket mer update idag.
kram

Morning!

Bad mamma väcka mig halv tio i morse så jag kan börja vända tillbaka dyngnet så jag orkar släpa mig till skolan på tisdag... Satte iallafall på mig mjukisdressen och myste ner mig i sängen brevid molle med en kopp te när jag vaknade, super mysigt ju!
Idag händer inget speciellt heller, ska nog hjälpa pappa att ta ner studsmattan inför vintern så måste passa på att hoppa riktigt mycket:(
Juste har fått en vagel i ögat (infektion) och det gör bajsont! Syns inte så bra på bilden men kan knappt blinka utan att det gör jätteont!:(
Buhu..

Vill ha

Älskar verkligen usa tröjan och skinnbyxorna! Vill ju också ha en ny vinterjacka så har spanat lite eftter såna och jag hittade dom här tre, fast jag vill ha den rosa i svart! Mamma köpte ju en jackka till mig för några dagar sen men den var förstor och inte så jättesnygg hehe..

Hiss

Det här är kanske lite mer tips en hiss men aja. Måste iallafall ge morotsansiktsmask en stor hiss! Man (iaf jag haha) får super len hud och finnarna blir mindre och ibland försvinner dom, super bra ju!

Super enkelt att göra också, för 1 - 2 personer:
Riv en morot
Ta lite morot i ansiktet och gugga in det (OBS! Gnugga inte för hårt för då kan den oranga färgen fastna!)
Låt verka i 5 min
Skölj av!
Jätte bra enligt mig!

slappdag..

Vaknade för ett tag sen och åt precis lite frulle.
Dagens planer är...........ingenting! Ska typ bara vara hemma och slappa idag. Karin och Elsa är hos kompisar så det är väldigt lugnt i huset haha! Tyvärr så kommer jag nog dö av tråkighet idag så om nån liten ängel därute vill vara med mig idag så kan ni väl smsa;)
En morgon trött chey...

fixat..

Förlåt att jag inte bloggade när jag kom hem från ikea förut men var verkligen skit trött så gick och satte mig framför tv:en och sen så somnade jag där, opps! Men nu är jag pigg igen, måste ju vara det så jag orkar se på idol sen! Dom skulle ju typ sjunga den sången dom sjöng på audition så Moa kommer verkligen äga ut alla andra ikväll med sin egna låt!!
Fixade med lite föedelsedags presenter förut och slog in dom och så, köpte ju en till Karin på ikea förut. Juste jag hittade ett jättesnyggt skrivbord där ssom jag kanske kommer att få i julklapp:)
Bjussar på några webcam bilder..

IKEA

God morgon sötisar, sovit gott? Det har iallafall jag gjort, sov typ 12 timmar:o!? Inte likt mig men det var skönt!
Dagens planer är väl att jag ska följa med mamma till ikea och kolla på lite möbler och sånt där, kommer nog också köpa en liten present till Karin hihi!
Uppdaterar när jag kommer hem!
puss

freja in the house!

Freja kom hit när klockan var typ 4 och då så kollade vi lite på eclipse, men bara typ halva filmen..
Mamma, Karin och Elsa har varit och spelat bowling idag och sen så åkte dom hem till mammas kompis och så åt dom middag där så Freja och jag är helt ensamma i huset, vilket betyder att man kan göra vad man vill haha..
Har lite bloggtorka så kommer kanske inte uppdatera mer idag.
Kram

hemma nu

Kom hem för ett tag sen för Hanna och Wille skulle åka hem till Wille så då drog jag hem. Åt prcis en macka och drack lite proviva och ska väl snart sätta på en film eller nåt typ, har inge annat bättre för mig att göra;)
Fast Freja skulle komma om ett litet tag men hon är i stallet just nu så då får vi se vad vi ska hitta på då:)

Har tyvärr inga nya bilder men ni får en bild på världena sötaste katt (och tjockaste..)!

bilderna

Oj, vad vackert!
not..
Några bilder är tagna från http://fwestlin.blogg.se/

Ut med Glenn

God morgon alla! Vi vaknade för ett tag sen och har kollat lite på mtv. Freja och jag ska snart gå ut med Glenn och Wille och Hanna ska göra frukost medans vi är ute och sen när vi kommer tillbaka ska vi äta frukost framför Allt för min syster, skit bra film! Lägger upp bilder lite senare.
Right now..

skräckis...

Sitter och kollar på skräckis just nu, Let me in, skit läskig!
Vi har badat i bubbelbadkaret och haft ansiktsmask, haha lite trångt med 4 tjejer i ett badkar .. Tyvärr blev Emma sjuk så vi blev bara 4 men men det är sånt som händer.
Uppdaterar senare eller imorn!
kram

väntar...

Sitter just nu hemma hos mormor och väntar på att tiden ska gå så jag kan åka hem till Hanna, kommer bli grymt ikväll! Vi kommer se på skräckisar och ha ett eget litet spa och bara tjocka oss hela natten framför tv:en med godis och sånt;)

Skulle ienterligen ha bloggat lite imorse innan jag åkte till mormor men han aldrig eftersom jag sprang runt som en galning i hela huset och packade väskor hit och dit;)

arkiv...

tidig kväll

Håller på att ladda över filmer till datan nu som jag ska kolla på strax. Kommer gå och lägga mig ganska tidigt idag för Karin och jag ska åka hem till mormor på förmiddagen och så ska vi vara där på dagen och sen ska mormor skjutsa mig till Hanna och så sover jag där med girlsen:)
God natt i förväg!

Redigerad av mig;)

Nytt

Ring från JC
Blus från JC, (snyggare i verkligheten!)

Täby

Sorry guys för att jag inte har hunnit blogga så mycket idag men åkte till täby med mamma mitt på dagen idag efter att ha varit hos Freja. Skulle i enterligen ha bloggat lite innan jag drog hem från Freja men hennes dator dampade lite haha.
Hittade iallafall en jättesnygg blus och en ring som jag fick med mig hem som jag lägger upp bild på alldeles strax. Köpte också en present till Freja men kan ju inte lägga säga vad det är här för hon läser ju min blogg;)
Redigerad bild från igår:)

RSS 2.0